Szoktatok ilyeneken gondolkodni vagy ez nem normális?
Már évek óta ilyeneken gondolkodok elalvás előtt.. Például mi lenne velem ha megerőszakolnának, ha meghalna az egyik barátom, súlyos betegségem lenne.. Mit éreznék, mit gondolnék, hogy alakulna az életem. Van, mikor a "történet" végére depressziósnak képzelem magam, börtönbe kerülök mert megölöm azt, aki megerőszakolt, vagy épp bosszút állok azon, aki megölte az egyik rokonom. Depresszió, pszichiátria.. Sok minden előfordult már.
Sokáig tart, mire átrágom magam ezen.. 10-15perc alatt levezetem magamban az egész sztorit.Van, mikor még el is sírom magam. Miért gondolkodok ilyeneken?
Valószínűleg a magány, csak addig ne juss, mikor már emberek között is elkalandozol és esetleg ez kifelé is látszik :D
Én elalvás előtt azon szoktam gondolkodni, hogy a felettünk lévő mocskos ronda nőnek nem nevezhető képződményt ki dugja már megint, mert megkérdezném tőle hogy van hozzá gusztusa...én meg egyedül fekszek, ezek meg tosznak, mint a nyulak, van isten? :D
Hüűűűű..
Felig termeszetes de nagyon kevesen csinalnak hasonlokat.
Jobban kene ismerned magad. Segithetek.megfejteni ezeket de semmi rossz. Nagy igazsag erzeted van s folyamatosan vedened ra meltoakat s folyamatosan buntetned erre meltokat.
Te jó ég de örülök hogy nem vagyok egyedül:D
Az hittem kattant vagyok hogy ilyeneken gondolkozom hogy rákos vagyok, megerőszakolnak, kit hogyan érintene a halálom, stb.
Pedig nem vagyok magányos, igaz, introvertált vagyok kevés baráttal de ez nekem így tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!