Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kövér/molett/elhízott/túlsúlyo...

Kövér/molett/elhízott/túlsúlyos/átlagos vagyok? Melyik?

Figyelt kérdés
67 kg (173 cm) lány.

2018. márc. 2. 20:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az vagy, amilyennek érzed magad. Ha mindenki ideírná, hogy vékony vagy, normális, hízz inkább, túl vékony, akkor sem éreznéd magad jobban a bőrödben. Ha úgy érzed, hogy számodra sok, akkor számodra az, és nem lesz kényelmesebb néhány véleménytől. Inkább találd ki, hogy hogy lenne számodra a legjobb és mennyit tudsz tenni érte. Azt pedig ne felejtsd el, hogy mindenkinek más a szép, van, akinek még ez is túl vékony.
2018. márc. 3. 02:31
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Leginkább agybeteg, ha ezekkel az adatokkal kövérnek mered magad képzelni :). Szerintem átlagos, illetve vékony lehetsz, bár a testösszetétel (izom, zsír aránya) is számít.
2018. márc. 3. 05:55
 13/16 anonim ***** válasza:
A testtömegindex alapján nincs gond. Többet tényleg csak képről lehet mondani.
2018. márc. 3. 08:36
 14/16 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem van rajtad kb 5 kiló felesleg, ami nem túl sok, ezért még molettnak sem mondanálak.

Én is pont 173 centi vagyok 62 kilóval, de nekem egyrészt nagyon nehéz a csontozatom, másrészt sportolok, és ezért ebből legalább 3 kiló csak izom. Kinézetre ruhában nem tűnök 60 kilónál többnek.

A kilók önmagukban semmit sem mondanak.

2018. márc. 3. 22:51
 15/16 Krecc15 ***** válasza:
Jó én fiú vagyok,de akkor is,én 186 centi vagyok 91 kilóval és egyáltalán nem nézek ki ennyinek,még csak túlsúlyos jelzőt se kaptam,igaz van egy pici pocakom de azt elviselik :)
2018. márc. 4. 00:09
 16/16 anonim válasza:

67 kiló nem kövér! Se elhízott! Túlsúlyos pedig főleg nem!

Szerintem te tipikusan az a “van rajtad mit fogni” lány vagy, bár képet nem láttunk, szóval nem tudom.

De az biztos, hogy ez nem sok! Az én 90 kg-m az már elég sok :D de nem tudok vele mit kezdeni, sportolok, nehezen megy le.

Ne aggódj, jól vagy így! Ha meg nem tetszik neked, próbálj meg változtatni rajta! :)

18L

2018. márc. 13. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!