Diplomával a jelenlegi munkahelyed kb mennyit fizet?
Figyelt kérdés
2018. márc. 2. 13:18
11/19 anonim válasza:
teljesítményemtől és szerencsémtől függően általában tisztán 500 ezer és 1,5 misi között keresek havonta.
12/19 A kérdező kommentje:
Hm erre voltam kiváncsi, hatalmas kontraszt van a diplomások fizetése között.
Érdekes egyébként a 350-500 ezres válaszolókat tudom hitelesnek venni.
2018. márc. 2. 19:04
13/19 anonim válasza:
Ezeket az 1 millió meg, másfél milliókat nehogy elhidd...
15/19 anonim válasza:
Ha elhiszitek ha nem, en mar akkor fel misit kerestem DIPLOMA NELKUL, amikor ti meg azon gondolkoztatok hogy milyen iskolaba mentek. Arrol nem en tehetek hogy birkak vagytok es nem latjatok at hogy mennyire konnyu penzt keresni. Dolgozzatok apropenzert es irigykedjetek 😄
16/19 anonim válasza:
Akkor taníts mester. Nekem legalább 7 évembe telt, hogy meglegyen az a szintű szakmai (egyedi) tudásom, ami után most megkapom azt a nettó 1 misit. Én könnyűnek egyáltalán nem nevezném ezt az utat, amit bejártam és most is rengeteget dolgozok érte. 4-es és 7-es voltam.
17/19 anonim válasza:
...okés nyilván most ki kell használni a szakember hiányt és annyit kérni, amennyit nem szégyellünk :)
18/19 anonim válasza:
Elég nagy a szórás még szűkebb területeken is. Pl: Mérnök diplomávál is kereshetsz kezdőként 130-at és 300-ezret is. A választott iparág a döntő, nem az , hogy diplomás vagy.
19/19 anonim válasza:
Nemcsak az iparág, de az sem mindegy, hogy melyik városban van a meló, illetve mennyi szakmai tapasztalat van a diploma mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!