Milyenek a lábaim és a fenekem?
Nagyon -nagyon régóta szenvedek emiatt. Nem látom magam kívülről, csak érzem a hájt magamon... Egy kicsit már leadtam sporttal, de mostanában úgy érzem, minden hiába. Tudom, nem vagyok kövér, de... Mindenki mást mond. Ti milyennek láttok e kép alapján? Kb. hány kilónal saccoltok (nem tudom mennyire látszik, de magas vagyok, 173 -4 cm)?
[link] Php? Filename=904IMG_20180225_200658. png
Köszi az értelmes válaszokat. Akik azt írták jó, azoknak üzenem, hogy köszi, sikerült kicsit megnyugtatni a lelkem, viszont ez továbbra sem jelenti az elégedettségem. Nagyon nem.Természetesen lány vagyok. Az nem igaz, hogy semmi nőies nincs rajtam, azért eléggé furcsállom, hogy fiúnak néztetek, de valóban, a derekam... Khm. Nem valami nyakvékonyságú.
A kilók kicsit elszomorítottak, a nagy helyzet, hogy tavaly, amikor 0 izom volt rajtam, 58 kiló voltam, most (NAGYON DURVA): 65... Mondjuk ezt tele hassal, és némi pár napos bezabálás után mértem, de akkor is.
Ebből 3 kilót ha leadok, oké leszek. Ha 5 - öt, akkor boldog.
Utolsó, jesszus, te eléggé a husisabb, dagibb (izmosabb?) lányokra bukhatsz ha ÉN túl vékony vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!