Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket milyen személyiségtípu...

Titeket milyen személyiségtípusú emberek nyűgöznek le?

Figyelt kérdés

Engem a szangvinikusok. Talán azért ők, mert pont az ellentéteim.

Lenyűgöz, hogy mennyire optimisták tudnak lenni, imádom a sugárzó mosolyukat, káprázatos ahogyan az emberekkel kommunikálnak 😊

2018. febr. 18. 23:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy egyik sem. Az a 3 sem, ami bennem van (szangvinikus-kolerikus vagyok, de melankolikus is sok akad bennem, csak mégsem annyira uralkozó, mint a másik kettő) és az az egy pláne nem, ami csak nyomokban. Flegmatikus, brrr. Oké, oké, mindnek megvan az előnye, de én nehezen bírnám az alapból szenvedélyesebb és határozottabb típusommal... Pedig én is tudok majdnem apatikus lenni, ha az élet már régóta nehéz. Az optimizmusom viszont megölhetetlen, én ezt születési hibának tekintem, abnormális, hogy mennyire hiszek benne, hogy csoda történik, mikor évekig nem. Azért néha örülök, hogy ez van, összetörtem volna nélküle.

Néha azért szeretném, ha több flegmatikus szorult volna belém. Vészhelyzetre van egy csepp, de túlságosan erősen reagálok néha. S szangvinikus-kolerikus, ajajj... Néha magamat is fárasztom. A melankolikus rárak egy plusz érzelmi hullámot az alappörgésre... Néha több nyugalom kéne. De szerintem idővel érik az ember és jobban el tudja érni. Legalábbis jó esetben.

Minden típus tanulhat a többitől valami pozitívat...

2018. febr. 18. 23:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek indulatok nélkül vitázni az emberekkel a legkülönfélébb dolgokon. Aki képes technikai részét vitatni a legkülönbözőbb dolgoknak (akár politikának, vallásnak vagy ideológiáknak) anélkül hogy érzelmeket vinne bele azok felé mindig tiszteletemet fejezem ki. Akkor is ha nem értek egyet a nézeteivel. Sajnos nagyon kevés ilyen ember van.

Azok is lenyűgöznek akik folyamatosan fejlesztik magukat valamilyen szinten. Legyen itt szó bármiről. Akik nem a kifogásokat keresik, nem a világot hibáztatják, hanem nyavalygás helyett arra koncentrálnak hogy magukon mit változtassanak.

Emellett azok az emberek természetesen lenyűgöznek, akik a csoportnak vagy hatalomban lévő egyénnek mernek nemet mondani. Akkor is ha ezt az én képembe vágják. Nem kell kedvelnünk egymást ahoz hogy tiszteljem vagy elismerjem.

Én a vak optimistákat nem szeretem, pont annyira mint a pesszimistákat. Nekem az ideális az aki megpróbál mindent helyzetéhez mérten felmérni, kalkulálni a helyzetét, és kitalálja hogy jöhet ki a szituációból a legjobban. Akkor is ha már a csúcson van az életben, és akkor is ha a béka segge alatt.

Illetve aki mások védelméért áll ki az mindenképpen lenyűgöző. (Ne tévesszük azonban össze azzal mikor valaki mellett kéretlenül is azért áll ki az illető hogy ezzel leplezhesse mások betámadását.)

Úgy érzem hogy engem nem nehéz lenyűgözni. Az önzetlen emberek, vagy akik csak annyira tartják magukat a becsületükhöz hogy másoknak nem akarnak ártani már meg is tették. Sajnos nagyon kevés ilyen ember van.

2018. febr. 18. 23:23
 3/8 anonim ***** válasza:
engem az egyszerűek
2018. febr. 18. 23:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően a kiemelkedő szellemi, sport, művészeti képesség tud lenyűgözni, de becsülni a tisztességet tudom.
2018. febr. 18. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Ösztönösen az olyanok akik azt mondják amit hallani akarok, akik irányítani tudnak és képesek velem elhitetni hogy rájuk van szükségem. Ebbe mind benne van az is hogy ezeket akár megalapozottan csinálják.

Tudatosan pedig az olyan akivel hosszan és értelmesen, személyes érzelmek nélkül vitázni lehet.

2018. febr. 19. 00:46
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Az őszinték.
2018. febr. 19. 01:31
 7/8 anonim ***** válasza:
A szellemes, szórakoztató emberek.
2018. febr. 19. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Az életrevalók: azokat, akiket az élet nevelt.
2018. febr. 19. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!