Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen személyiségtípusú lányok/fiúk a legszimpatikusabbak számodra? Te milyen típusú vagy?
Ez amúgy egy marha jó kérdés! Egy ilyen egész estés iszogatós GyK party keretein belül meglehetne vitatni!
Nekem amúgy (hülyén fogalmazva) az ilyen vagányabb csajok jönnek be! Persze nem azt mondom hogy csak és kizárólag az ilyen fajta lányok! Mert a barátnőm általában a kedves *cuki* személyiségű lány de emellett tud vagányabb lazább lenni!
Én amúgy a holt laza személyiségű srác vagyok! Akinél ha eget rengető gondok vannak se parázik csak mondogatja hogy megoldom! Ami az esetek 60%-ba jön be! :D
Persze van sokszor mikor túlságosan is feszült vagyok! Ilyenkor full komolyba toljuk a partyt! Mondjuk ebből ne az jöjjön le, hogy leszrok mindent! Van hogy emellett "túlságosan" is romantikus vagyok! :D
Nekem a csendes, visszafogottabb lányok tetszenek. Az az igazi zenehallgatás közben olvasós fajta, de néha azért legyen vicces, de inkább komoly, érett személyiségű legyen. Én sokszor szoktam elmerengeni dolgokon, például egy-két zene hallatán, szóval ha valaki ilyen, akkor nagy plusz pont. Tudja kifejteni a véleményét és merjen segítséget kérni és ne álljon be a tömegbe, saját személyiséggel rendelkezzen. Az őszinteséget nagyra becsülöm, talán ez az egyik legnagyobb erénye egy lánynak a szememben(ha van..). Még egy rakás dolgot lehetne írni, de most ennyi jutott az eszembe.
És én is hasonló tulajdonságokat birtoklok, mégha nem is mindet :)
16/F
Igazából én a MBTI-személyiségtípusokra gondoltam, de ezek a válaszok is jók.
2-es, kifejtenéd kérlek kicsit bővebben, hogy mit értesz különc és elvont alatt? :)
"de egy introvertált nem hiszem, hogy eljárna velem fesztiválokra, koncertekre, túrákra, táborokba satöbbi."
Ez nem feltétlenül igaz, attól még, hogy valaki introvertált, simán szerethet ilyen helyekre járni, max. nem fog szóba elegyedni minden szembejövő emberrel, csak azokkal, akikkel úgy látja, hogy érdemes.
"Ez nem feltétlenül igaz, attól még, hogy valaki introvertált, simán szerethet ilyen helyekre járni, max. nem fog szóba elegyedni minden szembejövő emberrel, csak azokkal, akikkel úgy látja, hogy érdemes."
Ez rám igaz! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!