Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen számodra egy ápolt/ápolatlan nő?
Ha egy nő maga vágja a haját, nem festi,nem vasalja, mindig rövidre van vágva a körme, sokszor viseli ugyanazt a ruhát, nem használ parfümöt, már az ápolatlan kategóriába esik?
Illetve sokszor visel farmert pólóval, sportcipővel.
Nem tart igényt márkás ruhákra, minden téren megvan a maga átlagosságál.
(Tiszta, rendezett, bőre, haja, fogai karbantartva, nincs súlyfeleslege)
Ez a maga vágja a haját kicsit otthoni barkácsolásnak tűnik, hogy megússza a fodrászt.
A sokszor viseli ugyanazt a ruhát nem feltétlenül jelent igénytelenséget, de lássuk be felvetődik a kérdés, hogy mikor mossa ki két viselés között.
A rövidre vágott körömmel szerintem semmi gond nincs, ha nem tövig vágja, mert az már lerágott hatást kelt.
Ezekkel nincs baj.
Amikkel viszont van:
- hagymaszag
- tetű, lapostetű
- erősen hiányos fogsor
A sokszor azt jelenti, hogy vannak kedvenc darabok, amiket egy héten akár kétszer is (persze ki van mosva)
Nagyon vékonyszálú, egy hosszra vágott hajam van, a fodrász sem csinál vele csodát sajnos, magam is le tudom vágni a végeket pár havonta
Ez nem az ápolatlan kategória.
Mert csak az ápolt aki festi a haját, a körmét, állandóan parfümöt használ és márkás ruhákat hord?:D
Milyen téren a maximumot?
A hajammal nem tudok mit csinálni, hosszú, hullámos, voltam már fodrásznál, de ő sem ajánlotta frizurára vágni, mivel nem tartana szépen. (nincs ritka hajam, a dússága átlag, de olyan vékonyszálú, akár a kisbabáké)
Mire gondolsz konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!