Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen számodra egy ápolt/ápol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen számodra egy ápolt/ápolatlan nő?

Figyelt kérdés

Ha egy nő maga vágja a haját, nem festi,nem vasalja, mindig rövidre van vágva a körme, sokszor viseli ugyanazt a ruhát, nem használ parfümöt, már az ápolatlan kategóriába esik?

Illetve sokszor visel farmert pólóval, sportcipővel.

Nem tart igényt márkás ruhákra, minden téren megvan a maga átlagosságál.

(Tiszta, rendezett, bőre, haja, fogai karbantartva, nincs súlyfeleslege)

2017. aug. 31. 13:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Farmer-póló-sportcipő teljesen rendben van, pl ők tök jól néznek ki:

[link]

És nemis értem, egy fiatal lánynak miért kéne máshogy öltöznie, járjunk magassarkúban suliba? :D

A többi részt viszont én igénytelennek tartom, inkább eljárok fodrászhoz 3 havonta 5 ezerért, körmöshöz havonta 2 ezerért, minthogy otthon bénázzak, nem sok pénz és ápolt, igényes hatást keltenek általa a körmeid, hajad. Nem kell 5 centis műkörmöket csináltatni, én pl szolid, mandula alakú, rövid géllakos körmöket csináltatok, szépek, igényesek, visszafogottak. Parfüm, dezodor szintén alap nálam, főleg így nyáron véletlenül se akarnám, hogy testszagom legyen, fúj...parfüm kb nem kerül semmibe, mert karácsonyra sok rokontól azt kapok, dezodor meg havi szinten mondjuk 500 forint...ezek semmi költségek, mégis szerintem alap dolgok az ápolt külsőhöz és csak egy mozdulat befújni magad velük...

21L

2017. aug. 31. 13:48
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

A hajfestésre és a vasalásra annyit mondanék, hogy régebben 3 havonta festettem hajat fodrásszal, és minden reggel kivasaltam. A végére olyan ronda lett, hogy majdnem sírtam, amikor a tükörbe néztem.

Most sima, természetes barna a hajam a maga hullámaival. Lehet, hogy nincs tökéletesen belőve, és úgy hullámzik, hogy látod rajta, hogy nem egy mérnök tervezte a hullámokat... De végre fényes, egészséges, nincs eltöredezve.

Szerintem ez sokkal több ér, mint a festés, pedig imádtam az akkori rézvörös hajamat.

21/L

2017. aug. 31. 13:49
 13/20 anonim ***** válasza:
A "sokszor viseli ugyanazt a ruhát" addig rendben van, amíg ki is mosod őket minden hordás után. De azért én 2x egy héten nem venném fel ugyanazt a felsőt, nadrágot akár 3x is, az más téma.
2017. aug. 31. 13:50
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 nekem szőkítve van, mégsem töredezett. Heti 2x vasalom, szerintem neked az tette tönkre, hogy minden nap vasaltad. Plusz érdemes balzsamot, pakolást/olajat tenni rá.
2017. aug. 31. 13:51
 15/20 anonim ***** válasza:
81%

Az igénytelenség nem itt kezdődik.

A volt párom is ilyen volt.

Maga vágta a haját (vagy volt hogy én vágtam neki belőle), amíg nem volt sok ősz szál benne nem festette, gyönyörű egyenes szálú hosszú haja volt. Nem sminkelte magát, de nem is kellett. Nem volt ruhab--zi, és nem halt bele senki hogy egy héten mondjuk kétszer vette fel a kedvenc felsőjét.

És mégis csinos volt mindig.

Az igénytelenség az én szememben ott kezdődik ha valakinek több napig zsíros a haja de nem mossa meg, szőrös a lába, izzadtságszaga van, koszos a ruhája... Na az kiábrándító.

2017. aug. 31. 13:57
 16/20 A kérdező kommentje:

11, senki nem mondta, hogy nem használok dezodort

(szerintem a parfüm - a valódi, és nem a testpermet, EDT - és a dezodor két nagyon különálló dolog)

2017. aug. 31. 14:05
 17/20 A kérdező kommentje:

Én nem vasalom ki, mert szétáll tőle :(

Ha hullámos, legalább van tömege, és nem száll

2017. aug. 31. 14:06
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a festett hajtól vagy a műkörömtől lesz valaki igényes. A márkás ruháknak sincs semmi értelme. Engem sem érdekelnek az ilyesmik, nem öltözöm túlzottan nőiesen de szeretem a stílusomat. Inkább arra figyelek, hogy jó minőségű ruháim legyenek, nem pedig olyan "trendi" dolgok amik pár hónap után szétesnek. Egyedül fodrászhoz járok, mert magamnak nem merném megcsinálni. A bőr/hajápolásra figyelek, és az egészséges étkezésre/mozgásra is. Szerintem ezek a dolgok sokkal kifizetődőbbek, mint hogy műkörmöshöz járkáljak. Senki nem tart igénytelennek a környezetemben, és szerintem veled sincs gond azok alapján, amit leírtál. Lehet sminkkel és hasonlókkal szórakozni ha valakit ez érdekel, és ezzel nincs is semmi baj addig, amíg nem lesz létszükséglet, de nem ettől lesz valaki ápolt vagy igényes.
2017. aug. 31. 14:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez, amit leírtál, számomra még nem ápolatlan, amennyiben a ruhák nem koszosak és bolyhosak, a farmer pólós összeállítás azért még csinos (nem kinyúlt póló, letaposott gatya, '90-es évekbeli böhöm edzőcipő kombó) és arca, teste ápolt.

Én is vágtam már a saját hajam, és senki nem jött rá, hogy nem fodrásznál vágattam - a frufrumat vágtam én magam, mert gyorsan nő a hajam, tudtam olyan jól levágni, mint a fodrász (és vettem külön fodrászollót, nem papírvágóval estem neki), és nem akartam 2hetente menni és ahhoz képest sok pénzt otthagyni. Az nyilván a másik kategória, amikor vki papírvágó ollóval nekiesik, és "frizurát" akar magának, aztán béna hozzá, és szanaszét tépi a haját.

Ami nekem az ápolatlan, igénytelen kategória:

- nyilvánvalóan fogmosás hiánya miatt kirohadt fogsor

- büdös testszag és szájszag

- többnapos csatak zsíros haj

- ápolatlan haj és bőr (főleg ha utóbbi pár festett hajjal és friss műkörömmel, műszempillával van kombinálva, az tud vicces lenni)

- lenőtt hajfesték, lepattogzott körömlakk

- sufnituning otthon festett haj (amikor láthatóan nem direkt többárnyalatú a haj, csibesárga stb.)

- ez a tipikus férfias sportos öltözködés, ill. ha nem passzolnak egymáshoz a ruhák színben, nem a saját méretét hordja

Mondjuk más kérdés, hogy mindenkinél mást jelent az ápoltság. Van, akinek az a minimum, hogy az igényes nő tűsarkúban, miniruciban járjon, vörös rúzs legyen rajta...

2017. aug. 31. 14:24
 20/20 anonim ***** válasza:

Én magamnak vàgom a hajam,mert így pont olyan,amilyennek szeretném.Valamikor jàrtam mesterfodràszhoz is,de nem éreztem sosem különösebb pluszt.Festeni ràérek majd ha őszül.A természetes szine szép,úgyhogy felesleges lenne roncsolni festékekkel.Csak vasalom.

A hosszabb köröm idegesít és az is ha festékréteg van rajta.Tehàt nekem rövid,àpolt,természetes köröm felel meg.Viszont gondosan àpolom a kezem,mivel nem szeretném ha a fizikai munka nyomot hagyna rajta.

Attól hogy nem vagyok egy plàzamacska kinézetű,még nagyon is àpolt, dekorativ vagyok.

2017. aug. 31. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!