Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 20 évesen ti mennyire voltatao...

20 évesen ti mennyire voltataok önállóak?

Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 15:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Azt megértem hogy ha valakit lepontoznak mert káromkodik vagy szidja a válaszolókat vagy a kérdező, de ez így érdekes hogy mindenki kulturáltan válaszolt a kérdésre és az egyik tábor le van pontozva.
2018. febr. 13. 17:29
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Nem vagyok önálló, legalábbis úgy nem, hogy a szüleimmel élek, nincs állandó munkahelyem. Elég sokszor szólnak be ezért, de igazából nem értem, miért. Első éves vagyok az egyetemen, a szüleim pedig úgy gondolják (és ezért nagyon hálás is vagyok), hogy ha már megtehetik, nem jelent gondot az eltartásom, akkor legalább az alapképzés alatt ne dolgozzak csak nyáron. Így van időm rendesen tanulni, sokkal kipihentebb vagyok és marad némi időm a hobbijaimra is (sokat úszom, jógázom és nyelvet tanulok). Nem gondolom, hogy ezzel bármi probléma lenne, ahogy azzal sem, ha valaki ennyi idősen már külön, saját keresetből él, esetleg házas is. Mindenkinek mások a lehetőségei, képességei, vágyai, ettől vagyunk emberek, nem? 20/l
2018. febr. 13. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:
61%
Semennyire, és nagyon zavar. Ti hogy csináljátok? Nekem jelenleg az a legnagyobb álmom, hogy önálló legyek és kiköltözzek.
2018. febr. 13. 17:51
 14/18 Metionin ***** válasza:
100%
Teljesen, kolis voltam de nem jártam haza, magamnak főztem, magamnak intéztem mindent és magamnak is fizettem mindent.
2018. febr. 13. 20:30
 15/18 A kérdező kommentje:

14 voltam mikor kolis lettem, tök önálló voltam.

Aztán 16 évesen apám kivett.

2018. febr. 13. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:
37%
20 vagyok, egyetemista. Nagyon szeretnék a barátnőmmel összeköltözni, de nincs rá mód. Egyetem mellett nem tudnék dolgozni, nekem fontos hogy bejárjak az órákra. Ha mégis tudnék, heti 20 órát, meg a barátnőm is, akkor se lenne elég közös albérletre, kajára stb. Régen biztos könnyebb volt, de nagyon felmentek az ingatlanárak és albérlet árak. Nagyon szeretnék önálló lenni, de nem tudok. Szóval amíg be nem fejezem az egyetemet, még 2 év (remélhetőleg) addig mamahotelben leszünk :/
2018. febr. 13. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Sok itt az irigy ember :) Gondolom a saját gyermekeitektől is így fogjátok sajnálni a támogatást.
2018. febr. 14. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Suliba jártam és dolgoztam, hogy mielőbb elhúhassak a "családomtól".

21 évesen sikerült, összeköltöztem egy korombeli lánnyal, aztán látástól mikulásig melóztam hogy mgéljek, de teljesen megérte :)

2018. febr. 14. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!