Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki ebben a helyzetben van...

Aki ebben a helyzetben van mint én hogy kezeli?

Figyelt kérdés
20 múltam és próbálok rájönni miben vagyok tehetséges, de valahogy semmi sem megy, még egy ideig ezt el is tűrtem azzal a hittel, hogy majd találok valamit, ami biztos nekem is menni fog..Az akarat megvan,próbáltam nyelveket tanulni, de nincs hozzá érzékem, nincs énekhangom, táncolni is szerettem volna, de egyszerűen az sem megy, rajzolni is próbálnék, de még kreatív sem vagyok..Annyi ember van a világban és az ismerőseim nagy részéről tudok mondani legalább egy dolgot amiben tehetséges, de magamról egy sem jut eszembe, és már egyre szerencsétlenebbnek érzem magam kérlek segítsetek.
2018. febr. 10. 20:10
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Mégis honnan tudjuk hogy neked mihez van készséged. Az is lehet hogy semmihez, nem lehet mindenki felsőbbrendű
2018. febr. 10. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Te még szerencsés helyzetben vagy mert legalább akarod

Én nem tudtam hogy mihez kezdjek de ráadásul semmit nem is voltam hajlandó csinálni mert mindent utáltam

A lényeg nem az hogy tehetséges legyél valamiben hanem hogy szeresd csinálni

Gyakorlat teszi a mestert, ha valamit szeretsz csinálni és sokat csinálod abban jó leszel

Tehát a kérdés nem az hogy miben vagy tehetséges hanem hogy mit szeretsz csinálni

2018. febr. 10. 20:21
 3/6 Zoli780806 ***** válasza:
53%
brühühü
2018. febr. 10. 20:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hasznos lenne számodra egy önismereti tanácsadás pszichológussal.
2018. febr. 10. 20:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Túlságosan nem jó szétforgácsolni az energiáinkat. Ha érzed, hogy sportban, művészetben nem lehetsz kiemelkedően eredményes annyira, hogy ez később a megélhetésedet is biztosítsa, de azért van eszed, akkor tanulj felsőoktatásban olyan szakon, amihez azért van affinitásod. A nyelvtanulás a legjobb befektetés, szinte az egyetlen olyan tudás ami minden területen hasznos.

Mellette meg keress olyan hobbit, amit igazán élvezel, de itt ne akarj nagy eredményekre törekedni, csak egyszerűen érezd jól magad.

2018. febr. 10. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy apróságot kifejeltettél, lehet ez miatt nem találtad meg:

Nem létezik olyan, hogy valamit kipróbálsz és tehetséges vagy benne.

MINDENKI aki rajzolni tanul eleinte semmit nem tud, mivel.. Így működünk. Valaki kevésbé kreatív, de ugye ezt is lehet fejleszteni.

Akkor leszel valamiben tehetséges, ha élvezettel csinálod és kitartasz mellette, és nagy energiát fordítasz rá.

Én elkezdtem pingpongozni, ütőt sem tudtam fogni. Mondhattam volna hogy semmi tehetségem hozzá, helyette több órán át éjfélig gyakoroltam, míg a végére már ezerszer jobban toltam, mert közben végig figyeltem a hibáim, és élveztem a tanulást.

"egyre szerencsétlenebbnek érzem magam "

Hát ha ilyen szerencsétlennek állítod be magad, nem is csoda.

Mintha fára kéne másznom, de nem tanultam meg előtte járni, és egyik fára se sikerülne felmásznom ezért depressziós lennék.

2018. febr. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!