Nektek melyik vonzobb? Mit gondoltok errol?
Manipulatív a kérdés, mert egyértelmű volt, hogy azt várod, a metálos darkos a vonzó, mert te is ebbe a körbe tartozol, a másik pedig egy p.csa.
De ez nem ilyen egyszerű. Teljesen két pólusban gondolkodsz, ennek pedig nem sok értelme van. Az, hogy valaki divatosan öltözködik, az jelentheti azt is, hogy a saját ízlése szerint a ma divatosnak számító ruhákat kombinálja olyan módon, ahogy az neki tetszik. Nem a divattal van a baj, hanem azzal, hogy ezt sokan vakon követik, pillanatnyi gondolkodás nélkül, tekintet nélkül arra, hogy jól áll-e nekik, vagy hogy illik-e egyáltalán a személyiségükhöz.
A metálos darkos is simán öltözködhet azért így, mert utálja magát és bebeszéli magának, hogy ő egy ocsmány féreg, és ezzel mintegy "sminkeli" a saját rossz gondolkodását, vagy épp rájátszik a saját téveszméjére.
Látatlanban nem lehet ezt csak úgy megmondani.
Másrészt, és ez az én véleményem, az, hogy vonzó-e valaki, az nem ezen múlik (persze, most lehet, hogy van némi elbeszélés egymás mellett, és nem ugyanaz számodra a "vonzó", mint amit a számomra jelent). Én erről azt gondolom, hogy az, hogy vonzó valaki, az sokkal inkább "kisugárzás plusz külcsín", mint külsőség, mert benne van az egyéniségének az a része, amit fotó vagy videó nem feltétlenül örökít meg. Ezért azt, hogy valaki vonzó-e, élőben tudom megmondani, képekből nem (mert ugye a képek simán manipulálhatóak ezer és egy módon). Azt kép alapján is mondhatom, hogy "ő csinos" vagy hogy "ő mutatós/dekoratív/szép" vagy ilyesmi, mert ezek egyértelműen külsődleges jelzők.
Szóval... én így látom. Sajnálom.
Ha a 2 közül kéne választanom akkor a metálos de nem az amit te írtál.
Kulcsszavak: death metal, heavy metal.
Na és a bandák amiket te írtál azok közül egyik se death, se heavy metal. A Green day az punk, poprock, a BMTH metalcore, de az újabb albumaik inkább Justin bieberre hasonlítanak... picit nézz utána ezeknek a bandáknak. Jóindulatból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!