Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondoltok, ha láttok egy olyan párt, ahol valamelyik fél sokkal vonzóbb, mint a másik?
Tegnap haverral sétálgatva láttam az utcán egy gyönyörű lányt egy teljesen gyógyegér kockának tűnő sráccal. Engem felderített a látvány, haverom viszont lesajnálóan megjegyezte, hogy szerinte egy ilyen csajnak nem kéne összeállni egy ilyen sráccal.
Gondolom ti is láttatok már hasonló párosításokat (akár fordítva is). Ti ilyenkor mit gondoltok?
nem hiszem hogy sok közötök van másnak az életéhez...
ahogy nekem sincs.. mindenki azzal van akivel akar..
Nem vagyok rosszindulatú, úgyhogy negatívat biztos nem gondolnék (kivéve, ha annyira nagyon egyértelmű, hogy a pénz miatt vannak együtt).
Lehet, hogy az a srác sokkal értelmesebb és szórakoztatóbb nálatok, a külső nem minden ám...
"Lehet, hogy az a srác sokkal értelmesebb és szórakoztatóbb nálatok, a külső nem minden ám..."
A válaszoló már elmondta,én mit gondolok.
"egy ilyen csajnak nem kéne összeállni egy ilyen sráccal."
Kinek képzeli magát,hogy majd ő eldönti,ki kivel járhat?
Ha az irigység fájna,egyesek ordítanának!
22/l
Ha a fiú jóképű és a lány csúnya, akkor arra, h a lányban van vmi olyan vonzó belső tulajdonság, ami megfogta a fiút.
Ha a lány szép, a fiú pedig csúnya, akkor v gazdag a fiú, v csak szívatja a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!