Mit gondoltok arról az emberről akiről látjátok h vagdossa magát?
Sajnálatot.
És az baj, ha sajnálni kell valakit.
Hát vagdosás és vagdosás között is van különbség...
Aki pl a csuklóján "karistolja" magát (direkt nem vágást írtam) és utána szándékosan rövid ujjúban jár, az nyilván azt akarja, hogy a sebeit mások is észrevegyék és sajnálják vagy felfigyeljenek rá. Az ilyeneknek általában nem kell pszichológus, hanem némi figyelem vagy családi/baráti segítség.
Aki rejtett helyeken vágja meg magát (comb) vagy látszik, hogy komolyabb a sérülése (pl karon hosszanti vágás) az inkább aggasztóbb eset ahol orvosi segítségre lehet szükség.
Egy depressziós emberről nem alkotok negatív véleményt, aki viszont vagdossa magát azt szánalmasnak tartom.
(Gyerünk nyomjad azt a piros kezet!!!)
Nem gondolok semmit, inkább menjen el pszichológushoz, pszichiáterhez és kezeltesse magát.
Ennek a kérdésnek a szereplője is dettó ugyanezt csinálja. Ha nem te vagy, akkor olvasd el légyszi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
AliceWhite +1
Én főleg a tenyeremet vagdostam mert sebhely nélkül gyógyul, meg néha a combomat. Nem is gondolná az ember h milyen jól lehet rejtegetni. És igen, orvosi kezelésre volt szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!