Sokan miért tartják olyan fontosnak az egyedi öltözködést?
Figyelt kérdés
Most nem a szubkultúrákra gondolok, hanem azokra, akik kijelentik, nem vásárolnak plázában, mert az nem egyedi. Nem vennének fel egy adott színt, anyagot, mintát, márkát, mert az "túl tömeg".
Ezzel nem is lenne baj, ha megtartanák maguknak, de rendszeresen belekötnek abba, akinek ez az egyediség nem fontos.
Nem kötelező önkifejezni az öltözködésen keresztül.
Én se szoktam konkrét stílust átvenni vagy kialakítani, ami megtetszik és illik, azt hordom. A choker nyakláncért is szóltak már (egy van, virágos), hogy minden második lányon ilyen van, és le is járt már.
De ha nekem tetszik, akkor ez miért zavar másokat?
Értem, hogy van a divat, meg vannak a trendek, de nem olyan egetrengető dologról van szó.
2018. jan. 29. 22:41
1/3 anonim válasza:
Vannak ilyenek, betegesen ki akarnak tűnni a tömegből. Nem mondom azt hogy baj hogy ha valaki egyedi akár lenni de aki tényleg egyedi annak magától jön és nem azért mert erőlteti.
2/3 anonim válasza:
Mert úgy érzik, hogy csak a kinézetükkel tudnak különlegesek lenni, a belső tulajdonságaik nem elegendők. Ilyenekből lesz a sok pózer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!