Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem lehet valakinek...

Miért nem lehet valakinek egyedi, önálló stílusa?

Figyelt kérdés
Van a társasági körömben egy csajszi aki mindig azt nézni mit leshet le tőlem, ha én szőkére festettem a hajam ő is, ha vörösre akkor ő is nemsokára rá vörös hajjal jelent meg. A ruhában is ugyanaz a szitu, nagyon próbál hasonlítani rám. Mit tudnék csinálni? Vagy miért csinálja ezt szerintetek? 25/l
2017. dec. 8. 11:33
1 2
 1/11 TR75 ***** válasza:
Lehet, hogy felnéz rád. Vagy irigy. Vagy nincs saját stílusa.
2017. dec. 8. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
39%

Mert senki sem segít neki...érted?

Segíts már neki s mindenki elégedett lesz vagy ez már alja munka neked...sírni könnyebb itt.

2017. dec. 8. 11:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagy. Gondolkodj. Nyilván nem ért a divathoz ezért egy olyan embert próbál utánozni, aki ért hozzá. Mit tudsz tenni? Semmit. Örülj neki, hogy valakinek példakép vagy. Felnőtt emberek vagytok (állítólag) nem édes mindegy hogy valaki próbál e rád hasonlítani?
2017. dec. 8. 11:53
 4/11 anonim ***** válasza:

Mert ilyen a világ, nem tudsz úgy kinézni hogy ne másolnának, hírességek<->rajongók fenékfeltöltés, ajakfeltöltés, rózsaszín haj.

Borotváld a fejed, szemöldököd is, helyére tetováltass, úgy nyilván nem fog senki követni, mert az számít igazi egyéniségnek.

Ami azt illeti, Te is tartozol valahova, zenei irányzat vagy más, és valaki ez alapján sorol be téged.

2017. dec. 8. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
46%
Nem vagy véletlenül skizofrén?
2017. dec. 8. 12:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mitől egyedi a szőkére vagy vörösre festett haj?:D Miért gondolja bárki, hogy ha belemászik valamelyik skatulyába, és pontosan követi annak a szabályait, akkor neki "egyedi stílusa" lesz?
2017. dec. 8. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
mikor leszőkítettem a hajam egy részét és beszíneztem rózsaszínre utána másik 2 csak ugyan ilyen hajjal jelent meg rá pár napra/hétre. Idegesített engem is de mit csináljak vele tépjem ki neki? De szerencsére már kikopott nekik szóval már nem érdekel, nekem meg azóta is megvan:D
2017. dec. 8. 12:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Te nem tudsz ezzel semmit csinalni, sot, nem is kell. Az o dolga, hogy ki a pekdakepe. Probald ugy felfogni, hogy biztosan jo vagy valamiben, kulonben nem akarna rad hasonlitani.
2017. dec. 8. 12:52
 9/11 anonim válasza:
Egyszerűem tetszenek neki az ötleteid és rájön, hogy uh ez milyen jo és neki is kell.
2017. dec. 8. 14:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Ên is voltam ilyen egy darabig aztàn kialakult a sajàt ízlésem .De ehhez neki is rà kell jönnie hogy mi àll jól neki pl fekete vagy szőke haj stb .Ha nem birod szó nélkül megàllni akkor mond azt neki hogy neked pl ez meg az a hajszín jól àllt de akkor ha mindenki ott van.
2017. dec. 8. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!