Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A szüleim miért aláznak...

A szüleim miért aláznak folyton meg?

Figyelt kérdés
166cm vagyok 63kg, tudom, hogy van rajtam felesleg de nem tartom magam kövérnek ők mégis mindig ezt mondják rám. Ormótlan kövér és ehhez hasonló megjegyzéseket tesznek. Anya a mellemet is cikiz, mert nagyon nagy. Olyan szintű önbizalomhiányt keltettek bennem, hogy utcára se merek menni. Egyébként próbálom leadni a felesleget, diétázom és edzek. Mit tegyek, hogy ne csinálják ezt? Mindenki azt mondja, hogy jól nézek ki csak ők nem. Nagyon fáj nekem. 19/L

2018. jan. 29. 20:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hasonló a helyzet nálam is. Sajnos nem tudsz mit csinálni. Én nagyon sokszor ültem le anyuval beszélni erről nem változott semmi, de te megpróbálhatod hátha.
2018. febr. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!