A szüleim miért aláznak folyton meg?
Lehet, hogy szarkasztikusan mondják. Azért túloznak, hogy vedd komolyan, mert ők jót akarnak neked, hogy ne legyél beteg.
Ne vedd magadra -tudom, mondani könnyű csak- de próbálj meg elvonatkoztatni tőlük
Mivel tojnak arra, hogy ez neked vackul esik, így "dicsérd" te is őket.
Anyudnak mondhatod, hogy igen nekem ez van-mellem, neked meg a térded veri, ami elég undorító s kössed fel, ha elindulsz valahova;)
A faternak meg, ha én kövér vagyok, akkor miként van az, hogy te hordasz 4x nagyobb nadrágot az enyémnél? :DD
Mindenkinek van hibája s ha nagyon elfelejti s piszkál, akkor emlékeztetni kell rá, hogy érezze "jóságát";)
Ilyen mocskos fereg szuleim vannak nekem is. Apam most a halalan van ( betegseg miatt) es varom mar ,h meghaljon. 20 eves koromban tudtam csak elkoltozni. Addig minden nap ki akartam nyirni magam miattuk. Nelkuluk vegre van ertelme az eletemnek. Azota boldog vagyok.
Ennyit a jotakaro szulokrol.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!