21 éves lány vagyok és sose volt barátom. A szigorú szüleim miatt, mit csináljak?
Maximalisták, régimódiak és szigorúak.
Sehova nem mehetek, leellenőriznek, nem engednek el. Utána én vagyok a rossz, meg kibeszélnek.
Én vagyok a kis gonosz a szemükben, mert az ő idejükben bem mentek sehova az emberek.
Sajnos mivel iskolába járok és irtózatosan sok időt el is vesz, nem tudok elköltözni.
Át se hívhatok senkit.
Ne engedj nekik,
Komolyan nem értem az ilyen szülőket, 21 évesen már rég felnőtt vagy
Ez csak rajtad múlik, ha tényleg anyagilag nem engedheted meg, hogy elköltözz akkor viszont szembe kell nézned azzal a ténnyel, hogy venned kell egy nagy levegőt és a sarkadra kell állnod! 21 éves vagy, >felnőtt<. Erre tudom a szülők azt szokták mondani általánosságban, hogy az ő házukban vagy, tartsad be a szabályokat. Gondolom betartod, ha nem vihetsz fel barátot, hát akkor mész TE a barátodhoz! :)
Csak így lehet, ha kiállsz magadért! :)
HAJRÁ!
39F
Ha komoly kapcsolatot, férjet és családot keresel az mindenképp előnyös, hogy eddig nem volt 5 pasid.
De azért el kellene hogy engedjenek ha több, megbízható lánnyal mentek el szórakozni.
Arra légy figyelemmel, hogy nehogy átess a ló túloldalára amikor először elköltözöl, vagy alkalom adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!