Mit gondoltok arról, ha valaki nem bocsájt meg valakinek?
Van egy személy, aki nem bocsájt meg nekem, és ez baromira idegesít. Egyrészt, mert teljesen igazságtalan a viselkedése, másrészt mert szerintem a más iránt táplált ellenszenv, harag értelmetlen. Miért nem engedi el???!
Én nem neheztelek senkire. Max meghozott döntésekre, de csak abban az adott pillanatban. Aztán elengedem. Ő, és egyes emberek miért nem teszik ezt? És még azt mondja nem haragszik. de mégis megtette azokat a dolgokat...
Miért kell ilyennek lenni?!
Mellesleg én úgy vélem, nincs olyan dolog, amit ne lehetne megbocsájtani. Nincsen. Minden csak akarat kérdése.
Látod, itt a baj. Ha túlontúl elnéző vagy mindenkivel, akkor azt könyörtelenül kihasználják. Vagy nem foglalkozol az ilyenekkel és nem veszed fel a viselkedésüket, vagy kiállsz magadért, ha arról van szó. Nem azt mondom, hogy mindenkit utáljál meg, de hülyét sem kell magadból csinálni.
Lenyelni mindent és megbocsátani egyébként sem feltétlenül jelenti ugyanazt szerintem. Előbbinél érezhetek sértettséget utólag, megbocsátáskor meg pont azt hagyom magam mögött, elengedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!