Ti mit gondoltok erről a beszélgetésről? (hosszú lesz, de fontos és lehet szórakoztató is valakinek, nevek betűkként jelölve)
Összefoglalva, van 1 ember akit a fele baráti társaság rühell és a másik fele pedig miatta van itt. És tegnap telt be a pohár, menthető még a társaság egységesen, vagy külön út lesz?
Beszélgetés:
A:Wtf
Miért tettél ki B? (C ember mobiljáról, hisz A nincs a csoportban már)
B: Figyelj most voltunk ugy en D meg E hogy eljött az ido hogy most mar eleg volt
Link alak vagy , megprobalsz fonokoskodni korbehazudsz mindenkinek lehuzol mindenkit
Aranyapam szerintem teged meg nem vertek agyon egyszer se ezert ilyen nagy az arcod
Itt ugatsz nekem is, mire fel?
Elobe meg megbujsz mint egy kiskutya
Hallom hogy mashogy meseled el a sztorikat mint ahogy realbe tortentek
Legalabb legyen mar benned egy kis tartas
Ez egy kozosseg volt amig szet nem csesztél
Linkeskedtel ketszinuskodtel fonokoskodtel
Mikor elmondtam neked hogy fonokoskodtel nem vettel vissza hanem temat tereltel es nem reagaltal arra amit mondtam
Eleg volt
A: Azért szerintem nem így megy. És amúgy ki kérném azok igazolásat akik ebben a pucéran részt vetek
E:Ebben mindenki reszt vett rajtatok kivul, tbh
Itt megbeszelhetjuk kozosen a dolgot, egyebkent
Csak egy elbeszelgetes volt nehanyak kozt, akik csinaltak egyaltalan az egesz haveri csoportot
Felreertes ne essek, senkinek nem akarunk rosszat
B:Nem akarunk mi rosszat
Sot mi akarjuk a jot
A csoport meg az egesz társaság
Szet lett cseszve
Klikkek alakultak benne
Aminek egyáltalán nem ez lenne a lenyege
A csoport lenyege az lenne hogy normalisan ellegyunk egymassal hulyeskedjunk bolondkodjunk
A masik meg
Az hogy most is kocsmába lementunk a doboz sorunkkel megmondtuk hogy nem adunk nektek es egybol elhuztatok
Ez miazisten
Nem ennyin kene mulnia egy baratsagnak hogy ad e piat vagy sem
Es igenis te eloskodsz es eloskodtel rajtunk
Letojom hogy a hazibuliba vettel 2 liter kobanyait
Letojrom hogy nalad volt a hazibuli
En meg az F vittuk a legdragabb es minosegi piakat akkor is
Mert spurkodtal
Mikor ugy kezded a kocsmás találkozást hogy na mennyi penzed van meg tudsz hivni egy sorre
Az a katasztrofa szint
Es akkor oke mondom jofejsegbol hogy nem kell fizetni majd meghívász egy sorre
Ugyse fogsz meghivniert legkozelebb se lesz pénzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!