Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Keresztapám állandóan mocskol,...

Keresztapám állandóan mocskol, hogy 22 évesen is eltartanak, mert egyetemre kell járnom. Normális ez?

Figyelt kérdés
Akárhányszor áthív magához, lecsesz hogy mit képzelek magamró, nem dolgozom, stbstb... de a piás üveg ott a kezében , láncban bagózik, és abban a házban lakik, amit történetesen a szüleitől örökölt. Én érzem magam szarul.
2018. jan. 28. 14:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Otthon lakom, szüleim főztjét eszem, nem fizetem a rezsit, ha adok haza, akkor sem látom magam el teljesen. Ez a baja.
2018. jan. 28. 20:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Még mindig nem értem miért mész el hozzá. Csak rosszat visz az életedbe, nem? Szerinted ő egy szar ember.

Hiába keresztapád, az ilyen embereknél semmit nem jelent.

Nagyapám volt alkoholista, aki verte a gyerekét, engem sose bántott, ha találkoztam vel, köszöntem és néha beszéltem is vele 5-10 percet, ahogy a gyereke is. DE szándékosan sose kerestem, mert a vér nem jelent szeretetet, törődést stb.

2018. jan. 28. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:

# 10

Fenti kérdésedből ez kiderült csak sajnos neked egyedül...Lapátold vissza a lóba a sz@rt s büszkék leszünk rád most, hogy tevő-vevő gyerek lettél:D

# 11

Felnőttként keresettel tényleg undorító, amikor élősködik valaki szülein...tartsd el asszonykádat pénzecskédből 100%-ban s megérted a pumpolás érzését, amit kapsz szóban;)

2018. jan. 28. 22:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Jó hír... beindult a vállalkozás! Dildókat árulok,egy falu bélu kiskocsmában...méltányos áron! Gyertek a megiszlak-ba, Esztergomba!
2018. jan. 29. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!