Keresztapám állandóan mocskol, hogy 22 évesen is eltartanak, mert egyetemre kell járnom. Normális ez?
Figyelt kérdés
Akárhányszor áthív magához, lecsesz hogy mit képzelek magamró, nem dolgozom, stbstb... de a piás üveg ott a kezében , láncban bagózik, és abban a házban lakik, amit történetesen a szüleitől örökölt. Én érzem magam szarul.2018. jan. 28. 14:41
11/14 A kérdező kommentje:
Otthon lakom, szüleim főztjét eszem, nem fizetem a rezsit, ha adok haza, akkor sem látom magam el teljesen. Ez a baja.
2018. jan. 28. 20:27
12/14 anonim válasza:
Még mindig nem értem miért mész el hozzá. Csak rosszat visz az életedbe, nem? Szerinted ő egy szar ember.
Hiába keresztapád, az ilyen embereknél semmit nem jelent.
Nagyapám volt alkoholista, aki verte a gyerekét, engem sose bántott, ha találkoztam vel, köszöntem és néha beszéltem is vele 5-10 percet, ahogy a gyereke is. DE szándékosan sose kerestem, mert a vér nem jelent szeretetet, törődést stb.
13/14 anonim válasza:
# 10
Fenti kérdésedből ez kiderült csak sajnos neked egyedül...Lapátold vissza a lóba a sz@rt s büszkék leszünk rád most, hogy tevő-vevő gyerek lettél:D
# 11
Felnőttként keresettel tényleg undorító, amikor élősködik valaki szülein...tartsd el asszonykádat pénzecskédből 100%-ban s megérted a pumpolás érzését, amit kapsz szóban;)
14/14 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Jó hír... beindult a vállalkozás! Dildókat árulok,egy falu bélu kiskocsmában...méltányos áron! Gyertek a megiszlak-ba, Esztergomba!
2018. jan. 29. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!