Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak olyanok akiknek a...

Vannak olyanok akiknek a szülei állandóan veszekednek? 18/L

Figyelt kérdés
Folyton azt hallom hogy marják egymást, veszekednek. Anyámnak folyton mindennel baja van , sosem jó neki semmi. Engem is már lelkileg kikészítettek. Nem vagyok boldog . Van még valaki így? Ti mit csináltok, hogyan viselitek? Nem befolyásolja a személyiségeteket? Kort és nemet ís légyszi !
2018. jan. 23. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudod ez az átlag van ahol mindig ha van rá ok vagy nincs balhé van . Ez akkor is megtörténhet ha más külső gond történik vagy marhára ráuntak egymásra .Sírig tartó szerelem nincs , ritka a harmonikus eset de létezik . Váljanak el éljenek külön.Te se ragadj le ha nem te viselkedésed a fő ok , keress mást vagy lazulj pár hónapot egyedül .
2018. jan. 23. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Háát nálam meg van keverve a trutyi rendesen, de amióta egyetemre járok, már inkább csak szurkolok, meg örülök hogy végre nem velem veszekednek. Mondjuk 60 km-ről könnyű tojni rá, főleg hogy hetente 2-3 napot ha ott vagyok. általában próbáltam foglalkozni minden mással (amit nem lehetett, mert mindenbe belekötött valaki), így nem is nagyon szerettem otthon lenni. Problémát az is okozott hogy emiatt kapcsolata sem lehetett az embernek, mert ugye hozzánk nem lehetett jönni (meg ide minek hozzon az ember bárkit is) aztán így vagy úgy de vége lett, én meg megint maradtam magamra. aztán az közösségi játékokból is kimaradtam, mert egyfolytában némítgatni kellett a mikrofont, mert már kb szégyeltem ami otthon ment.

Fülhallgató, nagy adag lesz*rom tabletta, jó barátok, jó elfoglaltság sokat tud segíteni a dolgon.

20/f

2018. jan. 23. 20:52
 3/3 Metionin ***** válasza:
Igen, az enyéim még éjszaka is nyomják. Eljártam a könyvtárba tanulni meg úgy alapból igyekeztem minél kevesebbet otthon lenni. Alig vártam már hogy elhúzhassak.
2018. jan. 23. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!