Ivartalanitott fiu, es lany tengerimalacom veszekednek allandoan. Mit tehetnek? Ha egy raccsal elvalasztom a ketrecet az megfelelo lenne?
:) hogyan veszekszik két tengerimalac? Verekednek? Nem lehet, hogy csak játszanak?
Nem értek hozzá, de kíváncsi lettem :)
aha... szóval keményen védik a területüket :(
én - csak laikusként, de nem rácsot használnék, legalábbis az elején, hanem valami átlátszatlant, hogy szokják, hogy kisebb a saját területük. Attól, hogy ott a rács, még látják egymást, és tovább irritálja őket, mert a fejükben továbbra is az lesz, hogy az egész az ő területük.
Az nem világos, hogy a lány is ivartalanított?
Mivel azt írtad kint nincs ilyen gond, csak a ketrecben, valószínűleg kicsi lehet nekik a ketrec, mint élőhely.
Úgy tetted őket össze, hogy mindkettőnek ismeretlen volt a terep amin voltak? Vagy csak beraktak az egyiket a másikhoz?
Hiába ismerték egymást előtte, mindig semleges területen kell összeszoktatni őket, bújókkal és kajákkal körülvéve.
A semleges területen is harcoltak egymással, vagy csak a ketrecben?
Mennyi idősek? Ugyanis, ha a hím kistestű és vézna, a nőstény nem fogadja el vezérnek és ezért ledominálja.
Eloszor igen, a fiu ramaszott a lany hatara, stb. A lany ellokte de utana o is ugyanugy kovette a fiut. Egyebkent a fiu nem kistestu, es nagyobb is joval mint a lany.
Amikor betettem oket az uj helyre, ott eloszor jol elvoltak, kb 1 ora utan kezdtek el veszekedni.. kulon tettem oket es most sirnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!