Az rossz tulajdonság, ha fiatalabbnak hisznek a koromnál?
Figyelt kérdés
Lassan 25 leszek, de sokan hiszik, hogy sokkal fiatalabb vagyok (nem mondják meg pontosan mennyi, de gondolom ilyen 18 körül). Szerintem nem viselkedem kislányosan, a munkahelyemen felelősségteljesen dolgozom és elégedettek velem, és nem öltözöm kislányosan. De nem öltözöm nagyon felnőttesen se (nem hordok blézert vagy kosztümöt, sima pulóver is jó a munkahelyemre, nem hordok magassarkút orthopédiai problémák miatt, és sokszor szoknyát se). De nem hordok színes, gyerekes, mesefigurás vagy ilyen jellegű dolgokat. Azt hiszem, eléggé "babaarcom" van, az a típus vagyok, akitől mindig megkérdezik, hogy biztos nem diákjegyet kérek-e. Ráadásul hátizsákot hordok, mert az jót tesz a hátnak, és sok a cuccom általában (szintén nem gyerekeset). Szerintetek ez rossz tulajdonság? Hogy tudnék ezen változtatni?2018. jan. 27. 11:23
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tartalmas választ.
2018. jan. 27. 22:44
12/18 A kérdező kommentje:
Amúgy volt nekem sötét és világos hajam is már, és szerintem gyerekes volt mindenhogy. :)
2018. jan. 27. 22:45
13/18 anonim válasza:
Tudod nagyon sokan gyilkolnának a problémádért. Én pl. korán őszültem és korban hozzám illő lányok köszöntek "csókolom"-ot. Azt sem tudtam, hová akasszam fel magamat. A hajfestés meg nem jöhetett szóba, nem vagyok hiú annyira. Szóval ÖRÜLJ!!!
14/18 A kérdező kommentje:
Persze, értem én, hogy a másik véglet is probléma. Engem az a lekezelős érzés zavar, amit egyik válaszoló leírt, de természetes, hogy másokat meg pl. az őszülés, kopaszodás stb.
2018. jan. 28. 11:03
15/18 anonim válasza:
Most még rossz, tíz év múlva jó lesz :)
16/18 A kérdező kommentje:
Nem biztos. Az ilyen "babaarcú" emberek elég gázul öregszenek, nézd meg DiCapriót.
2018. febr. 4. 18:35
17/18 anonim válasza:
Hát a médiafotókon mindenki jól néz ki, de nem tudom, mi baj DiCaprioval. Mondjuk lehet, hogy csak hazabeszélek, mert nekem is elég pufók fejem van, de azért DiCaprio jobban néz ki nálam :D
18/18 A kérdező kommentje:
Nem a pufókságról van szó, hanem hogy egy 40 éves ember gyerekfejjel. :D
2018. febr. 6. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!