Miért nem kivántam sose a rossz dolgokat?
Azért mások sem testi szükségletként élték meg ezeket a dolgokat, nem ebből adódik hogy valaki ilyesmit "kíván". Egyszerűen kíváncsiságról van szó, új dolgokat megtapasztalni, illetve benne van a dologban egyfajta lázadás is a szabályok, a rendszer ellen. A bulizás, a közös "züllés" a kocsmák mélyén pedig lehetőség az ismerkedésre, a kapcsolatok elmélyítésére, mégha banálisan is hangzik, de ez így van, a fiatalok számára ez szocializációs lehetőség, sok embert ismerek aki tizenévesen elég komoly kapcsolati tőkét rakott össze ezáltal. Nyilván mindig lesz, aki túlzásba viszi, vagy nem tudja hol a határ, esetleg alkohol-cigi-drogfüggő lesz közben, Ezeknél az embereknél valamiért elveszik a kontroll.
Ezer plusz egy oka lehet, hogy te miért nem vagy érdekelt ilyenekben. Talán más szórakozási formákat preferálsz, ilyen is van. Vagy csak zárkózottabb típus vagy, talán nem is olyan a társaságod, baráti köröd, hogy ilyen közeg bevonzott volna titeket. Nincs ezzel semmi baj
Én sem kívánom. Ünnepekkor néha iszok egy kis csokilikőrt, a cigit viszont sosem próbáltam ki és nem is fogom. Egész életemben egy buliban voltam, szerintem ez nem igazán fog megváltozni.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!