Ismersz olyan ellenkezo nemu embert, aki teljesen elvarazsol, amint meglatod?
Figyelt kérdés
Hogy nez ki?( leiras, nem kep)
Mi szamodra a legvonzobb benne?
:)
2018. jan. 24. 12:57
1/11 anonim válasza:
Igen. Lényegtelen, hogy hogy néz ki, mert az évek során már volt többféle frizurája, stílusa, stb.
De a megjelenése, a kisugárzása mindig olyan magabiztos, de nem úgy, hogy nagyképű, hanem közben olyan kedves is. És ahogy rám néz, az meg teljesen elvarázsoló :D
3/11 anonim válasza:
Igen, a kisugárzása, karizmája révén elvarázsol teljesen.
4/11 anonim válasza:
Igen, van egy anyuka a gyerek sulijában, gyönyörű hosszú haja van, mindig mosolyog, egyszerűen jó ránézni, na :)
5/11 anonim válasza:
Kicsit hosszabb (fekete, egyenes) haj, egyenes szemöldök. Határozottan tud nézni, gyönyörűek a szemei. A külsejében, és a tulajdonságaiban egyaránt nincs hiba. Én eddig nem vettem észre legalábbis... nyugodtságot áraszt magából, maga a megtestesült tökély. Minden vonzó. Ahogy nevet, ahogy jár, ahogy eszik, ahogy tudja ráncolni a homlokát, a hangja, amilyen stílusban beszél, ahogy viselkedik másokkal, hogy jól áll neki minden amit felvesz, hogy kitartó, hogy tud élni, hogy mennyire szerethető, hogy okos. Az egész lénye vonzó. Már szinte nem is valóságos. Néha elgondolkozom, hogy csak beképzeltem őt. Biztos létezik. Léteznie kell egy földi angyalnak is :) :D
6/11 anonim válasza:
Nincs. Csak fiúkat ismerek akik ilyenek.
7/11 anonim válasza:
Volt ilyen személy. Nekem Penélopé Cruz jut mindig róla eszembe. Nagyon kedveltem. A hangja, a mentalitása csillagos 5-ös volt.
8/11 anonim válasza:
A kedvesem.
Ralph Fiennes szeme :D
10/11 anonim válasza:
Két ilyen személyt ismerek. Az egyik azóta a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!