Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagy segg mást is ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy segg mást is ennyire elvarázsol?

Figyelt kérdés

Egyszeruen odavagyok a nagy seggekert, nem a kover lanyokert hanem a szelecs csipo izmos comb nagy segg kombinacioert. En azt vettem eszre, hogy megbolonditanak a nagy seggek, pedig egy szikar vekony srac vagyok. Velemenyek?

Lanyok, hogy vagytok akiknek ilyen a feneke? Orultok neki, vagy inkabb faragnatok belolle?

2017. jún. 2. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak többsége arra bukik ha formás a popó. Rápaskolni jó csattanósat kutya pózban :D
2017. jún. 2. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
41%
Én egyáltalán nem lelkesedem a nagy seggekért...de akinek tetszik, semmi gond, keressen olyat..
2017. jún. 2. 12:01
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Én inkább leadnám onnan a kilókat.
2017. jún. 2. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Gömbkuffer rulez.
2017. jún. 2. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Ha egy csaj kövér és úgy nagy a segge az elég gusztustalan. Viszont ha az ilyen edzős,szilikonos latinos féle seggű csajokra gondolsz az nekem is bejön nagyon. Pl. ilyen Brittanya Razavi féle. Szal abszolút nem gáz vagy némelyik feka csaj segge. Az meg hogy te milyen alkatú vagy tök mindegy arra buksz amire akarsz.
2017. jún. 2. 14:39
 6/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Igen mást is. :D
2017. jún. 2. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak többsége inkább segg mint mell mániás :)

De ez csak az én meglátásom :)

Volt olyan ismerősöm aki azt mondta azt hitte magáról mellmániás míg nem látta az én kerek popóm meg.

De én a dagi kategória vagyok.

Szóval nem kell privi, csak elmondtam a saját tapasztalatom :)

Szóval no para nem vagy ezzel egyedül kérdező :)

2017. jún. 7. 15:11
 8/8 anonim válasza:

Nagy a fenekem,formás,kerek,emellett széles a csípöm is vastag a combom.Igaz van egy kicsi hasam :/ de a párom így szeret engem ahogy vagyok,szereti a nagy fenekem.

Ja és természetesen nem akarok kis feneket.😌🍑🍌

2018. máj. 12. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!