Ez még normális vagy baj/vérciki?
16 leszek nemsokára.
Még sosem gyújtottam rá egy cigire se, és még sosem voltam szórakozóhelyen, kocsmában, fesztiválon, de még csak pizsomapartin se.Alkoholt néha szoktam inni, de csak ünnepek környékén, nyáron, meg amikor apával nagy ritkán leülök meccset nézni.
Eléggé félénk vagyok. Már kb 9 éve gondjaim vannak azzal, hogy megbízzak emberekben, félek, hogy titokban utálnak, kihasználnak(sajnos 4 éves "barátságomnak" lett vége emiatt). Barátaim vannak, de nem járunk el együtt sehova, csak a sulis programokra megyünk együtt.
Pasim se volt még. Aki tetszik, az a srác nagyon kedves, okos, kész főnyeremény lenne, de nagyon félek, hogy hülyeséget mondok, béna vagyok, nem tetszek neki. A szavak helyett, inkább a tettek beszélnek nálam, de eddig nem sok eredménnyel.:S Más srácokkal viszont simán elbeszélgetek, velük nincs feszkó, legjobb barátom is egy fiú még ovis koromból.
IGen, a buli lehet nagy kaland, de mikor másnap azt sem tudják, mi van, vagy épp még mindig hánynak szaggat a fejük, az nagyon nem az.
Én 28 évesen éltem át először... soha többé :D
Köszi!:)
Igazából hasonszőrüekkel vagyok, csak néha el-el csípek egy-egy mondatot, és olyankor kicsit, hogy is mondjam: furcsán érzem magam.
Mindegy, van még idő, lesz az érettségi after, egyetem, meg osztálykirándulás, sulibuli, ráérek még.:D
Utálj csak nyugodtan, senkinek nem ártasz vele, egyébként vannak értékes tulajdonságaim ezen kívül is, de nem részletezném ezt most.
Tehát ugye tőled vannak kicsapongóbbak, akik buliznak már ezerrel, hát az ő hangjuk nagy, mindenki tud róluk...
De vannak tőled visszahúzódóbbak is, akikről nem hallasz. Ezért vagy te átlagos valójában :)
Mindha magamrol olvastam volna. Nekem 2 éves baratsagom ment tönkre és utána szépen lassan az össze.. Ez van tovább kell lépni. Picit próbáld meg kinőni ezeket a dolgokat, mármint hogy félsz stb.
Én nagyon utálom mikor mesélik suliba is hogy milyen jól leitták magukat meg ilyenek, na az a szánalmas nem te :)
Köszi neked is!:)
Örülök, hogy ennyi sorstársam van.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!