Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek én jókislány vagyok?

Szerintetek én jókislány vagyok?

Figyelt kérdés

Ivás:szoktam inni titokban kb 2 hetente haverokkal

Buli:havonta járok diszkóba legelső alkalommal csak 10ig maradtam tapasztalás szempontjából.

Cigi:nem cigizek nem is próbáltam

Pasizás:titkos kapcsolatom van,nem feküdtünk le egymással

Tanulás:3as 4es vagyok

Mászkálás:kb 8ig szoktam csak úgy városba maradni

Anyáékkal ritkán veszekszem de akkor nagyon inkább behúzódom a szobába csak hagyjanak békén ők meg nem sűrűn járnak a szobámba mert rendetlenség van

Balhék:volt:egyszer firkáltam suli falára

Bunyó:egyszer még 9.be de nem durván

Lógás:órákról nem lógok

2018. jan. 12. 23:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Ez a kéthetente alkohol akárhogy is veszem, botrányos. Még ha keveset iszik, akkor is.
2018. jan. 13. 02:08
 12/15 anonim ***** válasza:
27%
Ha az én gyerekem lenne, és a tudomásomra jutna, hogy ivászat megy, mikor a haverokkal tali van, nem is engedném el onnantól kezdve.
2018. jan. 13. 02:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Miért és milyen pasival van titkos kapcsolatod?
2018. jan. 13. 11:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Az a jó kislány, akiről nem tudják, hogy rossz :)

El kell hitetni a környezettel, hogy aranyos, bájos, és kedves vagy (a cigizés, ivás, diszkózás sokat ront az összképen).

Nekem volt jókislány barátnőm (osztálytárs volt), 17 évesek voltunk, sosem ismertem olyat, aki nála meggyőzőbben hazudott :) Valahogy az emberek végignéztek rajta (szolid ruha, természetes haj, smink nélkül, bájos mosoly és szerény beszéd) és elhitték amit mond...

Emlékszem, hogy ki tudott akasztani, pl. egyszer elkéreckedett suliból, mert rosszul van, és elengedték, mert "Hát ő olyan... hiszek neki."

Teljesen el voltam képedve, mert tudtam, éjjel ő vezette jogsi nélkül a haverom apjának forgalomból kivont autóját, és azért fáj az oldala, mert megütötte, mikor húztuk a kocsival a szánkót, és beborultunk az árokba :)

"Balhék:volt:egyszer firkáltam suli falára" - Szerintem ez tök aranyos :) Nekem a Sebhelyesarcú című film jutott az eszembe, mikor Tony (a hidegvérű gyilkos gengszter) mondta "Á, semmi... Dollárt vettem feketén, egy Kanadai turistától... nem nagy ügy."

2018. jan. 13. 12:29
 15/15 Simon Petrikov ***** válasza:
Hogyha úgy érzed hogy meg kell kérdezned, akkor nem vagy az.
2020. aug. 26. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!