Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik azt az emberek...

Miért hiszik azt az emberek közül sokan, hogy pusztán azért, mert egy kisebbséghez tartozom, akkor majd én is egy toleranciamániás SJW (social justice warrior) leszek, aki lépten-nyomon a kisebbségét hangoztatja és elnyomást kiált?

Figyelt kérdés
Viccen kívül, egy csomóan ezt várják tőlem, aztán megy a nagy csodálkozás... Volt, aki egyenesen fel volt háborodva és mindenféle kirekesztőnek elhordott, amiért nem értettem vele egyet 100%-ban. Ezt más, egyéb kisebbséghez tartozó ismerősöm is tapasztalta, és nekik is elegük van ebből a hozzáállásból. Egyébként minden platformon kerülöm a politikai diskurzusokat a szűk baráti körömet leszámítva, csak tényleg belefutottam pár igen kellemetlen SJW-ba már a hétköznapokon. Ennél csak az zavaróbb, mikor kiskorúnak kezelnek olyan szövegekkel, hogy biztos a csúnya, rossz, kirekesztő környezetem miatt lettem ilyen félelemből (WTF, de tényleg vannak ilyen ostoba vélemények is), és képtelenség megértetni vele, hogy nem, nem vagyok áldozat, nem szorulok a védelmére és nem vagyok értelmileg akadályozott, nem a másik, hanem a saját tapasztalataim formáltak engem is, mint bárki mást.

2018. jan. 12. 16:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A 3. kommentelőre gondoltam, akinek a kommentje az ötödik a sorban, helyesebben. Ő fogta meg a lényeget teljes mértékig, de a többiek véleménye is hasznos volt, mindenkinek ment a zöld kéz!
2018. jan. 12. 19:33
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne is törődj semmivel!

Nekem például gyerekkorom óta a legjobb barátom, szinte testvérem egy meleg srác.

Ő például kifejezetten utálja a cigányokat és haragszik a magyarországi Pride-ra, de főleg azon belül egy rétegre, akik szerinte többet ártanak az ügynek, mint 100 év melegellenesség, ezért azon soha nem is vesz részt.

Akkor ő most mi is? Kirekesztő?

Röhej!

Akik nem tudnak emberek közt, ember módra viselkedni és élni, azokat meg kell/kellene nevelni, vagy ha nem megy, akkor ki kell rekeszteni, minden fölös képmutatás nélkül!

2018. jan. 12. 19:35
 13/19 anonim ***** válasza:
A tolerancia szvsz arról szól,hogy nem szólunk bele más dolgába,és ha valami nem tetszik a másikban,nem erőszakoljuk rá,hanem belátjuk,hogy neki más az ízlése. A véleménynyilvánítás szabad,de belepofázni,megmondani másnak,hogy mit,hogyan csináljon vagy,hogy öltözzön,azon mindig felhúzom magam,hogy miért szól bele,meg mi köze hozzá!
2018. jan. 12. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Érdekes a gondolatmeneted!

Te a deviáns viselkedéseddel szembe mész a társadalommal, ezzel kimutatva, hogy tojsz a társadalom nagy része által elfogadott normákra, tehát kívülállóként tekintesz magadra.

Az általad elvárt tolerancia jegyében ezt mindenki tartsa tiszteletben, ellenben a TE toleranciád nem terjed ki arra, hogy elfogadd, hogy ez másoknak, (a többségnek) nem tetszik.

Annyi mocskot, bűnt és elmebajt tolerálunk már, hogy a te öltözéked eltörpül, a fenét sem érdekli, legfeljebb ha holnap kilógó nemi szervvel, vagy lógó pucér mellekkel fogsz sétálni a Nagykörúton, engedd már meg a normális embereknek, hogy ezen megbotránkozzanak!

Ugyanis ehhez meg nekik van joguk! ... már csak a tolerancia nevében is.

2018. jan. 12. 21:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem mondtam meg neked te szerencsétlen, hogy mi legyen neked a jó - bár lehet, hogy nem ártana - csak elmeséltem, hogy a tolerancia oda-vissza kell működjön, ha már így szóba hoztad.

Olyan nincs, hogy egy rétegnek téged tolerálni kell, de te nem tolerálsz senkit és semmit!

2018. jan. 12. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Hoppá!

Elszállt a 15-ös!:)

2018. jan. 12. 21:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Mit írt pontosan?
2018. jan. 12. 22:07
 18/19 anonim ***** válasza:

Ordenáré, primitív, minden értelmet nélkülöző, indulattal teli fröcsögés volt a 70%-tól, tényleg, mintha elmentek volna neki hazulról, majd a végén ordítozva (csupa nagybetű) "le fasiszta disznózott":D

Ekkor láttam, hogy valami baj van vele, de valaki ezt le is írta neki, az is törlésre került.

2018. jan. 12. 22:13
 19/19 A kérdező kommentje:
Pfff, nem is baj, hogy törölték az ilyet, pont az ilyen képmutató alakokból van elegem nekem is, kijutott már belőlük pár...
2018. jan. 12. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!