Miért hiszik azt az emberek közül sokan, hogy pusztán azért, mert egy kisebbséghez tartozom, akkor majd én is egy toleranciamániás SJW (social justice warrior) leszek, aki lépten-nyomon a kisebbségét hangoztatja és elnyomást kiált?
Ne is törődj semmivel!
Nekem például gyerekkorom óta a legjobb barátom, szinte testvérem egy meleg srác.
Ő például kifejezetten utálja a cigányokat és haragszik a magyarországi Pride-ra, de főleg azon belül egy rétegre, akik szerinte többet ártanak az ügynek, mint 100 év melegellenesség, ezért azon soha nem is vesz részt.
Akkor ő most mi is? Kirekesztő?
Röhej!
Akik nem tudnak emberek közt, ember módra viselkedni és élni, azokat meg kell/kellene nevelni, vagy ha nem megy, akkor ki kell rekeszteni, minden fölös képmutatás nélkül!
Érdekes a gondolatmeneted!
Te a deviáns viselkedéseddel szembe mész a társadalommal, ezzel kimutatva, hogy tojsz a társadalom nagy része által elfogadott normákra, tehát kívülállóként tekintesz magadra.
Az általad elvárt tolerancia jegyében ezt mindenki tartsa tiszteletben, ellenben a TE toleranciád nem terjed ki arra, hogy elfogadd, hogy ez másoknak, (a többségnek) nem tetszik.
Annyi mocskot, bűnt és elmebajt tolerálunk már, hogy a te öltözéked eltörpül, a fenét sem érdekli, legfeljebb ha holnap kilógó nemi szervvel, vagy lógó pucér mellekkel fogsz sétálni a Nagykörúton, engedd már meg a normális embereknek, hogy ezen megbotránkozzanak!
Ugyanis ehhez meg nekik van joguk! ... már csak a tolerancia nevében is.
Nem mondtam meg neked te szerencsétlen, hogy mi legyen neked a jó - bár lehet, hogy nem ártana - csak elmeséltem, hogy a tolerancia oda-vissza kell működjön, ha már így szóba hoztad.
Olyan nincs, hogy egy rétegnek téged tolerálni kell, de te nem tolerálsz senkit és semmit!
Ordenáré, primitív, minden értelmet nélkülöző, indulattal teli fröcsögés volt a 70%-tól, tényleg, mintha elmentek volna neki hazulról, majd a végén ordítozva (csupa nagybetű) "le fasiszta disznózott":D
Ekkor láttam, hogy valami baj van vele, de valaki ezt le is írta neki, az is törlésre került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!