Miért van az, hogy fenékig érő fekete hajjal sokan megnéztek, most pedig, hogy mellig érő barna, alig néznek meg?
Figyelt kérdés
N202018. jan. 10. 21:34
1/12 anonim válasza:
nyilván a mostani hajad átlagosabb hatást kelt, mint amikor hosszabb volt..23K
2/12 anonim válasza:
Talán ugy jobban tetcettél az embereknek
3/12 anonim válasza:
Bármilyen hajad is van, ha derékig ér és szép, az feltűnő. Lehet az szőke, barna, vörös vagy bármi más szín. Ha pedig a fekete szín jobban állt neked, akkor még inkább megnéztek.
4/12 anonim válasza:
Az igazán hosszú, és szép haj feltűnő, már csak azért is, mert van, aki szeretne olyat, de nem lehet, mert gyenge a haja. Nekem ugyan nem a fenekemig ér, bár lehetne olyan hosszú, csak engem zavarna már az a hossz, úgyhogy a hátam közepéig, max. a derekamig elég. A végét magamnak vágom. Tőlem is volt, aki kérdezte, hogy hogy csinálom, de semmi extra, ilyen és kész.
5/12 anonim válasza:
Véleményem szerint a fenékig érő nem szép, ez 100 évvel ezelőtt volt divat, meg még annak előtte, ez olyan elmaradott, vidékies hatást kelt, ha gonosz akarok lenni azt mondom, parasztlányos.
Szőkítsd ki, vagy ha világosbarna, rakass bele szőke melírcsíkokat, rögtön meg fognak nézni újra.
6/12 anonim válasza:
Ha megnézünk az a baj,ha nem, akkor meg az!
Ez a női logika, bszod! De örülj, hogy most már nem vagy szex tárgy!
7/12 anonim válasza:
Azért, mert a fenékig érő fekete hajad sokkal feltűnőbb volt, mint a mostani rövidebb.
8/12 anonim válasza:
Engem sem nagyon néztek meg régebben barna hajjal, mióta vörös, sokkal inkább. Feltűnőbb
9/12 anonim válasza:
Mert a fenékig érő haj, azért viszonylag ritka, ezert jobban vonzza a tekintetet.
10/12 mikeXxX válasza:
Sz ügy ! Vegyél fekete hajfestéket . 38f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!