Miért hiszik azt az emberek közül sokan, hogy pusztán
azért, mert egy kisebbséghez tartozom, akkor majd én is
egy toleranciamániás SJW (social justice warrior) leszek,
aki lépten-nyomon a kisebbségét hangoztatja és
elnyomást kiált?
Figyelt kérdés
Viccen kívül, egy csomóan ezt várják tőlem, aztán megy a nagy csodálkozás... Volt, aki egyenesen fel volt háborodva és mindenféle kirekesztőnek elhordott, amiért nem értettem vele egyet 100%-ban. Ezt más, egyéb kisebbséghez tartozó ismerősöm is tapasztalta, és nekik is elegük van ebből a hozzáállásból. Egyébként minden platformon kerülöm a politikai diskurzusokat a szűk baráti körömet leszámítva, csak tényleg belefutottam pár igen kellemetlen SJW-ba már a hétköznapokon. Ennél csak az zavaróbb, mikor kiskorúnak kezelnek olyan szövegekkel, hogy biztos a csúnya, rossz, kirekesztő környezetem miatt lettem ilyen félelemből (WTF, de tényleg vannak ilyen ostoba vélemények is), és képtelenség megértetni vele, hogy nem, nem vagyok áldozat, nem szorulok a védelmére és nem vagyok értelmileg akadályozott, nem a másik, hanem a saját tapasztalataim formáltak engem is, mint bárki mást.
A lényeg az lenne, hogy mivel te is egy kisebbséghez tartozol, kötelező érvénnyel azonosulnod vagy szeretned kellene más kisebbséget, amelyik esetleg zömében olyanokból áll, akibe jó érzésű ember a cipőjét nem törölné?
És ha ezt nem teszed kirekesztő vagy?
2018. jan. 12. 17:21
6/19 anonim válasza:
Az ilyen LMBT,feminista,meleglobbi és hasonló közösségek alapja a "véleményterror". Ha nem gyűlölködsz a társadalom többi 99%-ra,akkor nem is lehetsz valódi tag.
2018. jan. 12. 17:21
7/19 A kérdező kommentje:
A 3. teljesen megfogta a lényeget. Igen, pontosan ezt erőltetik sokan. Egyébként nem egy feminista fórumon is le lettem oltva, mert nem értettem ott sem egyet a nettó baromságaikkal. Arról már nem is beszélve, mit kap az ember azért, ha felhívja a figyelmet arra a képmutatásra, hogy hogy lehet egyszerre a nők és melegek érdekében beszélni, mellette bezzeg az iszlám ártalmatlanságát hangoztatni. De ez csak egy anomália a sok közül, egyszerűen tényleg a legképmutatóbb emberek, akikkel valaha találkoztam, azok szinte mind magát eszméletlenül toleránsnak tartotta.
2018. jan. 12. 17:39
8/19 anonim válasza:
Aki másra agresszíven,tolakodóan akarja ráeröltetni a maga elképzelését az életről Akkor bumm a fejbe szívlapáttal.Ez minden csoportra vonatkozik.
2018. jan. 12. 19:11
9/19 anonim válasza:
Miért mit mondott a 3-as?
2018. jan. 12. 19:26
10/19 anonim válasza:
Ne keverd a toleranciát ilyenekkel,mint hogy SJW! A toleráns ember nem szól bele abba,hogy milyen legyen valaki,vagy hogy mi a jó,még ha neki nem is tetszik.
Az SJW-k között sok a feminista,férfigyűlölő,nemiségellenes terrorista,a tolerancia pedig alapvető dolog. A feminista nem csak a férfiakat utálja,de azokat a nőket is,akik nem prűdek,szeretik a szexet és nem szégyellik kirakni,amijük van(mert nem azért van,hogy takargasság,kedves prűd moralisták:D),tehát akkor ebben az esetben ők a kirekesztők.
Ne légy annyira ostoba,hogy kevered vagy összemosod a kettőt!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!