Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tegyem túl magamat...

Hogyan tegyem túl magamat azon, hogy törpe vagyok?

Figyelt kérdés

Kérlek ne írjatok polkorrekt válaszokat! Csakis a nyers őszinte véleményt! 170 vagyok és minden egyes nap már közel 8 éve (amióta serdülőkorom óta semmit nem nőttem) ezen a témán agyalok nap, mint nap. Nem tudok a dolgaimra koncentrálni, utálok élni stb. Miközben azt látom, hogy rengeteg tőlem sokkal magasabb pasi természetesnek veszi a magasságát amiről én csak álmodozok. Igen, ez a kérdés ihletett: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Amikor valaki azt írja, hogy a 186 cm átlagos, akkor értékelem át csak igazán a nyomorúságos életemet. Hol vagyok én ettől Jézusom! És amikor a csajok ezt természetesnek veszik, akkor én mégis miben bízzak, de komolyan? 😣😭

2018. jan. 11. 16:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen magasságú férfi van, sőt még alacsonyabbak is, akiknek van párjuk és egyéb területen sikeresek.

Egyszerűen ne foglalkozz a magasságoddal.

És elsősorban ne kizárólag a gyk-n tájékozódj, mert akkor tényleg elhiszed, hogy a lámyok a 190 centit veszik természetesnek, és az alatt nincs is élet. És itt meg is jegyzem, hogy ráadásul ezt a baromságot nem is a lányok, hanem a sikertelen, komplexusos férfiak terjesztik.

Ne tedd.

Mozdulj ki és élj normális szociális életet, látni fogod, hogy színesek az emberek és nagyon sok féle pár van.

Net helyett az élő, személyes tevékenységek, érintkezések legyenek a dominánsak, hogy elkerüld az ilyen torz szemléletet.

2018. jan. 12. 06:34
 22/26 anonim ***** válasza:
150 centi vagyok,a barátom 165 centi körül. És ez nekem így tökéletes. Voltam már kapcsolatban magas sráccal is,ő olyan 186 centi lehetett,de egyrészt szerintem hulyén néztunk ki,másrészt kényelmetlen volt néha nekem bizonyos helyzetekben.De ha ez a srác normális lett volna, vele maradtam volna. Érted ugye? Nem a magasság számít. A mostani párom pedig (nyugodtan kimondhatjuk, leírhatjuk) alacsony, és ennyi, de amiatt vagyok vele, mert értelmes, kedves, stb stb. Engedd már ezt el, mert pont azért nem lesz párkapcsolatod, mert képtelen vagy elfogadni magad! Hogyan szeressen más, ha te sem szereted magad? Közhely, de igaz.
2018. jan. 12. 11:39
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

175 cm-s, 20 éves lány vagyok. Alapvetően nálam is a 180-185 cm-s férfiak vannak előnyben magasság terén. Viszont: ismerek egy 168 cm-es srácot, és már negyedik éve tartom az egyik legfantasztikusabb pasinak az ismeretségi körömben (stabil párkapcsolata van, eszembe se jutott nála próbálkozni; a barátnője magasabb nála úgy 2 cm-rel). Intelligens, okos, kedves, jószívű, jóképű, de ami a legfontosabb- magasról tesz a magasságára, nincsenek emiatt komplexusai, teljesen egészséges önbizalma van.

Ha téged zavar a magasságod, akkor azt más is észre fogja rajtad venni. Am is egy csomó lány 155-165 cm között mozog, nekik tökéletes lennél ilyen téren.

2018. jan. 12. 12:31
 24/26 anonim ***** válasza:

Mit kell nyávogni?

A párom 166 centi, de ha ilyen rinyáva jött volna, mint te, akkor kb. azonnal megfordulok és elmegyek.

Nem kell csodálkozni, hogy nincsen senkid, a rinyáló, önbizalomhiányos embereket nem szeretik.

Érdekes, ismerősi körben kapásból 5 srácot fel tudok sorolni, akik még a 170-et sem érik el, de évek óta boldog házasok és gyermekük is van.

28n (169 cm)

2018. jan. 12. 13:19
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki,hogy megvan a 2 kezed,2 lábad,nem vagy gyógyíthatatlan beteg stb..Vagy hogy legalább170 cm megvagy,lehetnél 150 is
2018. jan. 12. 13:20
 26/26 anonim válasza:

Tudom hogy nem vígasztal, de lehetne rosszabb is a helyzeted.

Neked szakemberre van szükséged, de komolyan. Ha önmagadat nem bírod kirántani ebből a sz.rból, akkor kérj segítséget. 160 cm vagyok és nő, a legkevésbé sem érdekel a ffi magassága...

2018. jan. 14. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!