Hogyan tegyem túl magamat azon, hogy törpe vagyok?
Figyelt kérdés
Kérlek ne írjatok polkorrekt válaszokat! Csakis a nyers őszinte véleményt! 170 vagyok és minden egyes nap már közel 8 éve (amióta serdülőkorom óta semmit nem nőttem) ezen a témán agyalok nap, mint nap. Nem tudok a dolgaimra koncentrálni, utálok élni stb. Miközben azt látom, hogy rengeteg tőlem sokkal magasabb pasi természetesnek veszi a magasságát amiről én csak álmodozok. Igen, ez a kérdés ihletett: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Amikor valaki azt írja, hogy a 186 cm átlagos, akkor értékelem át csak igazán a nyomorúságos életemet. Hol vagyok én ettől Jézusom! És amikor a csajok ezt természetesnek veszik, akkor én mégis miben bízzak, de komolyan? 😣😭
Ugyan már, itt GYK-en kb mindenki 5 millió fölött keres, és 25cm-s farka van. Hány éves vagy?
2018. jan. 11. 17:02
12/26 anonim válasza:
Én voltam az a 185 cm és néha alacsonynak érzem magam..De 170 cm sem kicsi már..volt egy 155 centis barátnőm egyszer, neked is egy 155-160cm-ben kellene gondolkodnod, rengeteg ilyen SZÉP lány van, akikhez nem lennél pici.
Hagyd ezt a kissebbségi (szó szerint) komplexust, mert ez ki hat az életed minden területére és sose leszel boldog. Még ha kicsi is lennél akkor mi van? Mit tudsz vele tenni? Van térdműtét hogy aztán csomó pénz és szenvedés után 170 cm helyett 172 cm legyél
2018. jan. 11. 17:03
13/26 anonim válasza:
176 körül van az átlagos magasság,ahhoz képest a 185 cm azért magas.
2018. jan. 11. 17:03
14/26 A kérdező kommentje:
#11: 25 vagyok.
2018. jan. 11. 17:18
15/26 anonim válasza:
# 14
Az IQ is ottan neked még (25)...próbáld a magasságodhoz "gyúrni";)
2018. jan. 11. 17:39
16/26 anonim válasza:
Az igazság az, hogy nyomd ki az interneted és menj ki az utcára. Mondjuk mindennap, nyitott szemmel. Én folyamatosan látok minden fajta párokat, nemcsak tökéletes kinézetűeket, sőt olyannal még sose találkoztam. Meglátod, hogy az alacsony, vagy nem egy szépség srácoknak is igenis tud szebb barátnője lenni. Ha meg nem is szebb, de akkor is normális. Nem, nem pénzesek, nem kigyúrtak és mégis... Ha csak a gyönyörű emberek párosodnának mint ahogy azt sokan hiszik itt szerintem, akkor rég kihaltunk volna.
2018. jan. 11. 18:32
17/26 anonim válasza:
Én mindig a magas férfiakat preferáltam, férjem végül 173 centis ember lett, mert megláttam, megszerettem és pont. Semmit nem számít, ha megvan a szikra és a 170 messze nem a törpe kategória.
2018. jan. 11. 18:37
18/26 anonim válasza:
Nem vagy törpe, ilyen marhasággal meg ne foglalkozz! Ha mindig ez jár a fejedbe kisebbségi komplexusod lesz!
2018. jan. 11. 19:08
19/26 anonim válasza:
És a fütykös mekkora? Van 30centi? Jaaa...
2018. jan. 11. 20:13
20/26 anonim válasza:
Szia! Szerintem egyáltalán nem vagy kicsi...a mi családunkban a 172 cm volt a legmagasabb,apum pl.165,de őt ez nem zavarja egytalán. Ne izgasd magad emiatt,szerintem pont ideális a magasságod egyébként:).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!