Irigyek vagytok azokra a jogászokra, közgazdászokra, akik BIG4 cégeknél dolgoznak?
Dolgoztam hasonlóan "corporate" közegben, nem ezeknél a cégeknél, hanem banknál, de soha többet - nem vagyok jogász vagy közgazdász egyébként, más területen dolgoztam. A tech cégek vállalati kultúrája sokkal inkább illik hozzám, most is ilyen cégnél dolgozom. Nemrég hívtak a PWC-től állásinterjúra, de visszautasítottam.
Nincs ott számomra semmi, amit irigyelnem kéne.
Miért irigyelnék olyan embereket, akik ugyanúgy dolgoznak, mint bárki más? Oké biztos sokat keresnek, de gondolom elég sokat is szo***k érte (sokszor szó szerint). Én inkább az ott dolgozó csajokra vagyok irigy, vagyis inkább arra, hogy nemcsak okosak, de szépek/csinosak is és tudom, hogy nekem a büdös életben nem lesz ilyen barátnőm.
Erre a típusra gondolok:
Elképesztően szexisek a közgazdász/ügyvéd csajok. Olyan mintha genetikailag lennének tökéletesek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!