Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokat vesztek ha anyagi okok...

Sokat vesztek ha anyagi okok miatt megkérem a páromat hogy ne ünnepeljük meg a 30. Születésnapomat?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja ilyen egyszer van az életben, azt kérdezgetik hol, hogyan ünnepeljük, mit fogok kapni?

Sajnos komoly anyagi gondjaink vannak, még egy tortára se telik jelenleg! A párom mindenáron venni akar nekem egy tortát meg ajándékot, de tényleg nincs rá pénz. Megmondtam neki hogy egy forintot ne költsön erre az egészre, ünnepeljük egyszerűen költés nélkül.

A barátaim, családom szerint bánni fogom, ők inkább adnak nekünk kölcsön pénzt, összedobnak nekünk egy étteremre, de ezt nem szeretném! Nem akarok életemben először könyöradományt elfogadni. Volt aki nem ünnepelt meg ilyen alkalmat?

2018. jan. 10. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Figyelj, 2 kg krumplira meg 2 szál kolbászra csak telik, nem? Csináljatok egy jó paprikás krumplit, hívjatok át pár barátot, családtagot és kész is az ünnepség 950 Ft-ból. Nem az számít, hogy mi lesz az asztalon, hanem hogy ott lesznek a barátaid, rokonaid és együtt ünnepeltek. Úgyis mindenki fog hozni valami kis apróságot, sütit, egy üveg bort stb.
2018. jan. 10. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Ilyen egy baromságot...mitől olyan szám a 30. születésnap? Nem is értem...Nem 18, vagy 100 éves leszel...
2018. jan. 10. 09:35
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Én például, nem is emlékszem, hogy milyen buli volt (ha egyáltalán volt), a 30-dik születésnapomon. Nem hiszem, hogy nagyon megbánja az ember, ha kihagyja. Vannak fontosabb dolgok is az életben. De ha Te fontosnak tartod, akkor nagyon kevés pénzből is lehet jó bulit csinálni, ha jó a társaság. Boldog Születésnapot!
2018. jan. 10. 09:38
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Semmi köze az evszamnak. Pont annyit veszitesz mintha a 31 vagy 68-ik szulinapot nem unnepelned.
2018. jan. 10. 12:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 28 évem alatt egyszer nem volt nagy ünnep a születésnap.

Amúgy szerintem egy születésnapnak, főleg 30 évesen nem a pénzről kell szólnia. Egy összejövetelt csak össze lehet hozni a barátokkal. Mindenki hoz 1 üveg piát, kaját amit épp belead, és boldogan el lehet lenni.

2018. jan. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!