Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan tehetem majd kicsit...

Hogyan tehetem majd kicsit érdekesebbé a 18. Születésnapomat?

Figyelt kérdés

Még 1 év 5 hónapom van addig, de a 18 születésnap "különleges" és azt jól meg kell ünnepelni mert akkor már szabad vagy.

De én nem tudom mit csináljak majd :/

Nincsenek barátaim akivel bulizhatnék majd és ugyan olyan lesz mint a többi szülinapom...

A többi is csak tortázás volt (persze örülök neki nagyon), de sosem ünnepeltek velem.

Mivel tehetném majd érdekesebbé magamnak azt a napot?

2015. okt. 9. 23:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ó, 1 év 5 hónap még sok idő, addig akár barátokat is szerezhetsz. :) De ha mégse, hát figyelj, ne az érdekeljen, hogy mit "kell", mit "illik", mit "szokás", hanem hogy te mit szeretnél. Nem gáz, ha nem úgy ünnepelsz a 18. szülinapodon, ahogyan a korunkbeliek 90%-a. :)

A családoddal egyébként jó a kapcsolatod? Megbeszélhetnétek valami nagyobb kaliberű közös programot, egy egész napos kirándulást valami szuper helyre, családi mozizást (már ha épp vetítenek valami normálisat a szülinapodon), esetleg spórolhattok előtte egy kicsit és elmehettek együtt egy menőbb étterembe, vagy amit csak akarsz.

Vagy keress valami ajándékot, amire igazán vágysz, ami a szemedben a szabadság, az önállóság, a felnőttkor jelképe lehet, vagy egyszerűen csak régóta szeretnéd, gyűjtögessél rá, és vedd meg magadnak. Elsőre talán szánalmasan hangzik, de ha egyszer lerázod az érzést, hogy ez "gáz", akkor tényleg jó érzés megajándékozni magadat. :D Be is csomagolhatod szépen, vagy eldughatod jó előre egy fiókban, hogy "na, most oda nem nézek be, amíg nem töltöm be a 18-at".

Ha tudsz, akkor mozdulj ki, akár egyedül, menj el színházba, moziba, koncertre, múzeumba. Vagy kirándulj egyet a környéken. Ha minden kötél szakad, menj el shoppingolni. Nem kell venned semmit, csak próbálgass, hülyéskedj, szórakoztasd magad. :D Legyen egy élményed, hogy "amikor 18 lettem, így és így ünnepeltem, és tök jó volt".

Ha a négy fal közt rekedsz egyedül, akkor szenteld magadat annak, amit a legjobban szeretsz, de némi extrákkal. Mit tudom én, ha imádod a sorozatokat, akkor nézd meg a kedvenc 1-2 epizódodat mindegyik sorozatodból némi torta és pezsgő társaságában. Főzz magadnak valamit. Táncolj a szobádban a kedvenc zenédre.

Száz szónak is egy a vége, találj ki valamit, ami boldoggá tesz, amitől különlegesnek érzed magadat, és azt valósítsd meg. :)

2015. okt. 9. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk szvsz a 18 annyira nem nagy szám, pontosabban olyan értelemben, hogy szerintem például a 20 betöltése sokkal szebb, mert a 18 csak annyit jelent hogy papiron felnőtt vagy. Ha véletlen azt találták volna ki hogy 17 vagy 19 legyen a korhatár akkor az lenne olyan nagy dolog?
2015. okt. 9. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
#2-es, miért, és ha nem tízes számrendszerben számolnánk, akkor a 20 miért lenne olyan nagy dolog? :)
2015. okt. 11. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez is igaz. :D Csak a 18 az mégis inkább csak olyan formaiság, hivatalos dolog, a számrendszer azért már ősibb dolog. :)
2015. okt. 11. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!