Legyőzte már valaki a depressziót?
En is depresszios vagyok,lassan 1 eve.
Szoval engem is erdekelne hogy legyozte mar valaki.
Egyebkent..mintha rolam irtal volna.
igen én már legyőztem
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
aztán visszajött.
Igen. Gyűlöltem magam, hogy ilyen vagyok, meg amúgy is gyűlöltem mindent xD de volt több mélyebb pillanatom, amikor úgy éreztem, ennél nincs lejjebb, és hogy én így nem akarok tovább élni, egyszerűen muszáj volt változtatni, mert (itt lehet ítélkezni,) tudtam, hogy nem vagyok képes az öngyilkosságra, bármennyire is megoldásnak tűnt akkor.
Elhatároztam, hogy változtatok, új célokat kerestem, eljártam dolgozni is -pont nyárra esett a fejlődési szakasz, tehát nyári szünetben, új környezet, új emberek, tudatosan próbáltam kizárni a negatív gondolataimat, és megtanultam mindig csak az aktuális, előttem álló problémára koncentrálni, azt megoldani, és nem aggódni meg rágni magam a jövő nehézségai miatt, a múltat meg igyekeztem hátrahagyni.
Ha a depresszió okát nem tudod csökkenteni, próbálj meg ne foglalkozni vele. Nyilván nem látok bele az életedbe, innen könyű beszélnem, de próbálj új, és előremutató változásokat generálni.
Minden fejben dől el, ez hatalmas igazság. De az is igaz, hogy nekem szükségem volt néhány barátom támogatására is, néhány csajos kiruccanásra stb, mintegy kikapcsolódás. De ha van vmi hobbid, vagy sport, amiben ki tudsz teljesedni, az is elvonja a figyelmedet :))
Remélem segítettem:)
19/L
Ezt nem lehet legyőzni. Ha örökölted a hajlamot, akkor meg kell tanulni vele együtt élni. Ideig-óráig visszább szorítható, de senki se ringassa magát tévképzetekbe.
Egy depressziós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!