Ti hogyan reagaltok a negativ valaszokra?
Figyelt kérdés
Pl. Majom, taknyos, hulye, tudatlan... En ertem h leher h igazuk van de meg lehet valaszolni a kerdest emberi modon is. En ezekre altalaban nem szoktam valaszolni mert ha valaszolnek azzal elernek a celjait azok a bizonyos valaszolok... Velemeny?2017. dec. 31. 13:55
1/8 anonim válasza:
Mármint itt a Gyakorin? Nem foglalkozom vele. Ha valaki élőben szólna be, azt visszakézből vágnám szájba. Mondjuk erre még nem volt példa, mert 190 centi és 105 kiló vagyok.:) A rosszindulatú válaszokat hagyd figyelmen kívül, és koncentrálj a normális, kedves emberekre. Itt is, meg élőben is.
2/8 anonim válasza:
A privát üzeneteket tiltom olyankor.Ha a kérdéshez írják a választ mostmár nem reagálok rájuk,volt már kérdésem amit kértem töröljönek illetve személyek akiket kértem,hogy ne tudjanak kommentárt írni a további kérdéseimhez.Láttam azt nem oldották meg az oldal szerkesztői,akkor nem sértő dolgot írt az illető,de a stílusából tudtam ki írt.
3/8 anonim válasza:
Nem reagálok rájuk. Ha nagyon trágár, akkor jelentem.
4/8 anonim válasza:
Kiértékelem, ha jogos jogos, de ha nem, nyaljon konnektort;)
5/8 anonim válasza:
Egyszer érintett nagyon szarul, amikor leírtam magamról valami személyeset, és épp lincshangulat volt a kérdés alatt, nem csoda, hogy csordaként hőbörögni kezdtek.
Viszont néha elképedek mennyire undorító, kioktató módon reagálnak sima kérdésekre, olyankor jelentem, bízva abban, hogy a kérdező nem olvassa el.
6/8 anonim válasza:
Itt jelentem. Élőben meghallgatom: ha igaza van elgondolkodom rajta, ha nincs, akkor meg hagyom, hadd égesse magát, vagy hergelje magát nyugodtan.
Ez utóbbi nem jó "taktika", mert nyámnyilának tartanak miatta. De ami késik nem múlik:).
7/8 anonim válasza:
Ha a GYK- ról van szó, akkor jól reagálsz. Nincs értelme "belemenni" az ilyesmibe. Én nem is szoktam, privát üzenetekre meg egyáltalán nem reagálok.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen cukik vagytok! <3
2017. dec. 31. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!