Miert viszik babakocsiba a jarni tudo gyereket?
A 10 évest remélem túlzásként írtad, az olyan gyerek élete végéig pszichológushoz fog járni utána.
Én is úgy voltam, hogy amint megtanultam járni, vittek sétálni, utána meg amikor már biztonságosan tudtam sétálni pofáraesés nélkül, hagyták hogy "egyedül" is sétálgassak..max olyan volt, hogy amikor vitt anya ovodába, vittük magunkat hugommal babakocsiban és akkor felálltam a babakocsira, mert volt rajta keresztbe valami fellépő szerűség, aminek biztos hogy nem az volt a funkciója.
Egészségtelennek tartom, hogy néhány szülő nem bírja elvágni a köldökzsinort. Unokatesóm 15 éves, lassan 16 és amikor messengeren beszélünk, minden alkalommal kb 5 percenként megy be hozzá az anyja, hogy "Ittál ma eleget? Igyál még, mert igen sárga volt a pisid" ezek szerint leellenőrzi az anyja a vizeletét wtf...majdnem rosszul lettem. Szerintem egy 15 éves gyerek magától is tudja, hogy mikor igyon és mennyit. Meg nem engedi hogy a barátjaival biciklizzen mert akkor kiizzadna. Egész életében burokban volt tartva az a gyerek nem csodálom, hogy mindenre allergiás. Semmi behatás nem érte amire megtanulhatott volna normálisan reagálni a szervezete.
Bocs hogy kicsit eltértem az eredeti témától, de szerintem ez is ide kapcsolódik..Mert ugyan úgy ahogy a babakocsis történetnél, itt is a túlzott "anyáskodás" a probléma oka
Nem biztos, hogy tudna járni, lehet mozgásában korlátozott is. Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy tolószéket kapjon valaki, aki rászorul.
Olvasd el ezt a cikket:
Mert hamar elfárad, utána nem olyan könnyű cipelni mondjuk egy 18 kg gyereket.
Egy 2-3-4 éves még nem tud annyit sétálni, mint egy felnőtt.
Mert pórázon vezetve kicsit fura lenne;)
Ma már nincs annyi eszük a kölköknek, mint régen s ez látszik is érettségükön...szóval, kocsi alá sétálna ész nélkül, ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!