Meddig szokás babakocsiba hordani a gyereket?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 15:42
1/16 anonim válasza:
Gyerektol fugg. A baratnom lanya 1,5 eves kora utan nem maradt meg benne.
Mi sokat jarunk kirandulnj, egesz napos programokra, ugyhogy remelem 3 eves koraig megmarad majd benne
2/16 anonim válasza:
Amíg nem tud önnálóan járni. Mi 1 évesen raktuk el, de van akinek vsak 1,5 èvesen indul el a gyereke.
3/16 anonim válasza:
Ameddig szükséges. Amíg lehet.
Fiam a 2. szülinapja előtt 1 hónappal hagyta abba a babakocsizást. Nem volt hajlandó 1 percet sem maradni benne.
(pedig milyen jókat aludt a szabad levegőn ebéd után, ahogy tologattam)
4/16 anonim válasza:
Kb. 1 éves korukig használtuk rendszeresen,azota mar csak a sajat kenyelmunk miatt szoktuk neha..(sietunk v. Ilyesmi..2.5 éves most)
5/16 anonim válasza:
Addig, amíg kell. A bölcsibe a legtöbb gyereket még azzal hoznak, mert a hosszabb táv időre még nem megy minden 2 és 3 év közöttinek. Egészséges gyereket 3 év felett azért már nem szoktak tologatni, bár én kivétel vagyok, 30+ éve anyukám megjátszotta velem, mert utáltam az ovit, neki viszont időre kellett mennie.
6/16 anonim válasza:
Attól függ. A fiam 1 éves, már 4 hónapja jár, de még legalább egy évig biztos babakocsizni fogunk szerintem, mert azzal járunk a bölcsibe. Aki otthon ül egész nap, nem siet sehová, csak naponta kétszer átsétálnak a játszótérre, az persze le tudja tenni egy éves korában.
7/16 anonim válasza:
3 és fél éves ikreim vannak,a középső 5 éves. Nagyon ritkán használom már az ikrebabakocsit, de amíg beleférnek, addig kihasználom. Ikrek a kocsiban, kisfiam a testvérfellépőn. így sokkal könnyebb, mint 3 gyerek után futni. Múltkor pl. családi napra mentünkígyy a suliba, két órán keresztül bírtak ülni benne. Szóval ritkán használom, de akkor jó szolgálatot tesz.
8/16 anonim válasza:
Azért mert valakinek 1 évesen jár már rendesen a gyereke itthon ülő unatkozó?
Sokat mentünk bölcsi előtt is gyalog. Én úgy voltam ha tud járni miért kène tologatni. 1,5 évesen ment bölcsibe, oda is gyalog jártunk.
9/16 anonim válasza:
Mi még 2,5 évesen is használtuk. Város szélén lakunk, így nem nagyon volt még akarat ereje sétálni. Így gyorsabban is felértünk. Na meg sok minden elfért a babakocsi aljába.
10/16 anonim válasza:
Nem, azért otthon ülő, unatkozó, mert nem dogozik, nem siet munkába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!