Meddig szokás babakocsiba hordani a gyereket?
Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 15:42
11/16 anonim válasza:
De siettem munkába mint írtam.
12/16 Helyes válasz válasza:
Ha nem akarod cipelni akko sokáig.(vicc volt.)Hát szoktasd rá minél előbb a járásra,de arra figyelj,hogy mikor fárad el,akkor toljad csak a taligát.A távolság nagyban befolyásolja,mert ha messzire megy az ember,akkor úgyis a kocsiba köt ki a kölök.Szerintem a 3 éves kor a vízválasztó.Egy kor fölött már ciki.Én rolleren viszem őt(4 éves).Magam elé rakom oszt gurulás ezerrel.Ha akar gyalogol vagy futkározik,de a nagyobb távokra segédeszköz kell,mert 16 kiló a nyakamban kilométereken át egy erős katonai menetgyakorlatnak is megtenné.
13/16 berkeczy válasza:
Szokas amig szukseg van ra ...testverek...sem egyformak
14/16 anonim válasza:
Hozzánk az oviba még pár 4 évest is hoznak babakocsival. Igaz ők messziről jönnek. Nem végig ül a kocsiban a gyerek,de szerintem több kilométert legyalogolni még nem jó nekik. Szóval attól függ mennyit mentek...
15/16 berkeczy válasza:
5 evest...is beultettem...nem...ertem...attol...teszed...fuggove...amit...irnak...ket...testver...sem...egyforma...
16/16 berkeczy válasza:
5...evest..is...beultettem...ha...ha. szukseg...van...ra...ket...testver...sem...egyforma....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!