Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az énektanárok megmondják, ha...

Az énektanárok megmondják, ha nem tudsz énekelni, vagy akárkit elvállalnak?

Figyelt kérdés
Csak érdekel, hogy ez hogy működik, hiszen a tanárnak nyilván az előnyös, ha oda jár valaki rendszeresen, és fizet. De mi van, ha nem is tehetséges az illető? Szól, hogy ide ne járjon? Vagy átlagos gyerekek is járhatnak rajz- meg énektanárhoz? Mármint nyilván nem tilos, de a rajz-, ének- stb. tanárok elvállalnak ilyesmit?
2017. dec. 29. 13:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bárkit meg lehet tanítani énekelni, ha nem néma vagy ilyesmi. Legfeljebb nem ő lesz a következő Pavarotti, de egy értelmes szintet el lehet érni.
2017. dec. 29. 16:15
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Felvételi alkalmassági vizsga miatt mentem tanárhoz. 3szor voltam hozzá, mikor megmondta, hogy reménytelen eset vagyok, semmi hallásom. Nem kellett kifizetnem, mondta, hogy menjek nyugodtan aztán ha felvesznek akkor fizetek. Lelkiismeretesen mindennel próbálkozott, de mivel nem fejlődtem sehová kifizettem az addigi órákat és nem mentem többet. Az alkalmasságin is azt mondták szörnyű vagyok. Rajzolni szépen tudok, szakkörökre és művészeti iskolába is jártam magánórára. Versenyeket nyertem, rajzból érettségiztem. Mindig dícsértek és nekem is tetszettek a munkáim.
2017. dec. 29. 17:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mondják, hogy bárkit meg lehet tanítani, de nekem pl. hangszálcsomóm van.
2017. dec. 30. 15:04
 4/14 anonim ***** válasza:

Nem, akinek semmi hangja és semmi hallása azt NEM lehet megtanítani, mert végig hamis lesz.

Nem hallja ki a jó hangokat.

2017. dec. 30. 15:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Én is furcsállnám ezt. És ilyenkor mit tesz a tanár?
2018. jan. 1. 13:08
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Freddie Mercury-nak is hangszálcsomója volt. ;) És látod, minden idők legnagyobbja, egyértelműen. Nem azon múlik a dolog. (Viszont javallott kiműttettni.) Persze így nem tudom megmondani, hogy te milyen vagy, de ha küldesz egy hanganyagot privátban, mondok véleményt, egy évtizedes zenei múlttal rendelkezem.

22/F

2018. jan. 7. 15:10
 7/14 A kérdező kommentje:
Honnan gondolod, hogy neki is hangszálcsomója volt? Én tudom, hogy nem tudok énekelni, ehhez nem kell videó. :)
2018. jan. 7. 16:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legnagyobb Queen-fan vagyok, sok dolgot tudok róluk. :)
2018. jan. 7. 17:06
 9/14 A kérdező kommentje:
Hát oké, eltértünk a kérdéstől.
2018. jan. 7. 19:18
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdezted, honnan gondolom...
2018. jan. 7. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!