Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a színészek, akim elvállalnak valamiféle szerepet, amiben a saját nemükhöz vonzódnak, bennük van hajlam?
Nincs itt semmi extra.
Megnyugodhatsz, a legtöbb nagy színészt már töcskölték meg.
Nyugodtan olvass utána, hogy mik mennek Hollywoodban.
Szerintem egy Leonardo Di Caprio is szopkodta a farkakat tiniként, kamaszként.
Sajnos ez ilyen.
Miért?
Ha egy számára nem vonzó ellentétes neművel kell csókolóznia,az mivel jobb?
A színészkedésnek nem az a lényege,hogy élvezkedjenek,hanem egy játék.
A száj,ajkak,nyelv ugyanolyanok.
Érdekes, hogy azt soha nem kérdezi meg senki, hogy kijátszott már gyilkost a Columbóban, annak van rá hajlama?
Én szeretem Mathhew Rhyst, aki többször is alakított már meleg karaktert, leghíresebb ilyenje a Brothers&Sisters Kevinje. De később titkosügynök lett (The Americans) meg Dylan Thomas költő, mégse kérdezte meg senki,hogy tényleg átváltozóművész-e és vajon van-e érzéke a költészethez. Értem, hogy szerinted egy másik férfival csókolózni azért mégis más, de gondolj bele, mennyi mindent kell a színészeknek eljátszaniuk: pl. aki azt játssza, hogy megerőszakol egy nőt? Tök ciki meg fura lehet ezt imitálni, mégsem kérdezem meg, hogy akkor most hajlama van-e rá. Pl. Michael Douglasnek, azt hiszem, ő játszott pl. ilyet. Vagy amikor Jon Bon Jovi erőszakoskodik Helen Hunttal A jövő kezdetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!