Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok/nők! Ha végtelen...

Lányok/nők! Ha végtelen pénzetek lenne, de csak hülyeségre szórhatnátok el, mire költenétek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a női elborult kreativitásra. Mert én férfiként rengeteg hülyeséget tudnék művelni, napestig sorolhatnám (hogy egy példát mondjak, vennék egy traktort, beleszereltetnék sugárhajtóművet, és kíváncsi lennék, milyen gyorsan tud így szántani). De vajon a női elme képes őrültséget szülni? Tehát, amire nem költhetitek: Nyaralásra, ékszerekre, ruhákra, ingatlanra, éttermekre, hotelekre, szórakozóhelyekre. Kocsikra is csak akkor, ha valami értelmetlen dolgot műveltek vele, például roncsderbi.

2017. dec. 25. 19:33
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
93%

Bulikat csinálnék és középkori páncélokat,vérteket,kardokat vetetnék és úgy élnénka faluban.Sőt,az egész megyében.Mint a középkorban.Lennének királyságok,birtokok,háború stb.-stb. :D Szeretem a középkort.

Emellett a haverokkal ülnénk a bárokban,atompartik stb.

Lovasversenyeket is rendeznék.Tucatnyi sportkocsit vennék,hogy aztán versenyeket szervezzek. :D

Box bajnokságot is rendeznék.

Annyi héliumos lufit vennék,hogy az felbírjon emelni egy nappalit. :D

Szabadugrás,bunge jumping v mi,ejtőernyőzés. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2017. dec. 26. 14:08
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mi alapján pontozzák le egy ilyen kérdésnél a válaszokat, ha nem kötekedő és nem bánt senkit? Mármint ennyire lepontozni...:O
2017. dec. 26. 16:24
 33/34 anonim ***** válasza:

-vennék rengeteg gumimacit, és csordultig raknám vele annak a lakását/kocsiját akit meg szeretnék viccelni

-a járdákra futószalagot építenék, így ülve is lehetne haladni. mindkét irányba lenne futószalag a járda két felén.

-tízemeletes tetejéről dobáltatnék dolgokat és lassított felvételben megnézném, hogy törnek vagy loccsannak szét.

-megfürödnék olvaszott sajtban, amit a nachoshoz szoktak adni

-szörnynek öltözve ijesztegetném az embereket

2017. dec. 26. 22:48
 34/34 A kérdező kommentje:

Én sem értem hogy csomó tök jó választ miért pontoznak le, én minden felpontoztam :) Tetszenek a válaszok

Ami feltűnt, hogy sokan szeretitek az állatokat, főleg a lovakat, ez tök jó dolog szerintem

2018. jan. 1. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!