Lányok/nők! Ha végtelen pénzetek lenne, de csak hülyeségre szórhatnátok el, mire költenétek?
Bulikat csinálnék és középkori páncélokat,vérteket,kardokat vetetnék és úgy élnénka faluban.Sőt,az egész megyében.Mint a középkorban.Lennének királyságok,birtokok,háború stb.-stb. :D Szeretem a középkort.
Emellett a haverokkal ülnénk a bárokban,atompartik stb.
Lovasversenyeket is rendeznék.Tucatnyi sportkocsit vennék,hogy aztán versenyeket szervezzek. :D
Box bajnokságot is rendeznék.
Annyi héliumos lufit vennék,hogy az felbírjon emelni egy nappalit. :D
Szabadugrás,bunge jumping v mi,ejtőernyőzés. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-vennék rengeteg gumimacit, és csordultig raknám vele annak a lakását/kocsiját akit meg szeretnék viccelni
-a járdákra futószalagot építenék, így ülve is lehetne haladni. mindkét irányba lenne futószalag a járda két felén.
-tízemeletes tetejéről dobáltatnék dolgokat és lassított felvételben megnézném, hogy törnek vagy loccsannak szét.
-megfürödnék olvaszott sajtban, amit a nachoshoz szoktak adni
-szörnynek öltözve ijesztegetném az embereket
Én sem értem hogy csomó tök jó választ miért pontoznak le, én minden felpontoztam :) Tetszenek a válaszok
Ami feltűnt, hogy sokan szeretitek az állatokat, főleg a lovakat, ez tök jó dolog szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!