Lányok/nők! Ha végtelen pénzetek lenne, de csak hülyeségre szórhatnátok el, mire költenétek?
Black metal zenekarokkal túráznék. Varg Vickernes-re kíváncsi lennék élőben (tudom ez kicsit para), egy beszélgetés erejéig.
Chernobyl-i túra nagyon régóta az álmom, mielőtt divat lett volna. Bár ez nem tudom mennyire nyaralás kategória.
Felépíteném Silent Hill-t. Mesterséges köddel. A játékok zenéi, Akira Yamaoka, szólnának hangszóróból. Oda járnék inni és sétálni. De más nem jöhetne oda akkor, hogy teljesen egyedül lehessek.
Már másodjára kerül elő ennél a kérdésnél az, hogy a felnőtt nőkből hiányzik a képzelőerő. Kicsit erősnek érzem. Apuka, a 7 éves lányoddal: benned sincs ennyi képzelőerő, pedig férfi vagy. Amúgy jól szórakoztam a válaszon, és mindenben egyetértek a kislánnyal.
A kérdezőnek is üzenném, hogy ez aligha nemfüggő. A felnőttek bele vannak kényszerítve abba, hogy a lehető legracionálisabban álljanak hozzá mindenhez, ezt tartjuk felnőttesnek. Nem kell a nőket gyepálni.
Jaj, jöttek tök jó, érdekes válaszok, nem tudom, azokat kik, és miért pontozzák le, engem pont ilyen dolgok érdekelnek! :D
A negatív válaszokra reagálva: Pont ez a bajom, hogy a nők túlzottan kiszámítható dolgokat művelnének a pénzükkel. Munkatársőimet, más nő ismerősöket is gyakran megkérdezem erről, és 90%-ban azt válaszolják, hogy elmennének utazgatni a nagyvilágba, ha gazdagok lennének. De miért? Mármint, oké, jó dolog utazgatni, de miért ez a legeslő? És miért ez a leggyakoribb válasz? Miért csak idáig terjed a fantáziájuk? Én is elmennék utazgatni ha miliárdos lennék, de van 1000 másik dolog, amit hamarabb megtennék. Direkt kérem, könyörgök a munkatársőimnek, hogy válaszoljanak másodjára valami hülyeséget poénból, de ott meg teljesen megáll a fantázia. Csak merednek maguk elé, és nem tudják, utazgatáson, meg a fent felsorolt sablonokon kívül mi mást kezdenének magukkal. A csúszda a negyedikről máris egy sokkal jobb válasz erre. Azt én is megcsinálnám :D Sőt, lenne lankásabb csúszda, ami egészen a közértig elvisz, aztán meg egy felvonó, ami hazahúz. Szeretem, ha a nők mernek kreatívak lenni, de személyesen kevés ilyet ismerek. Lehet hogy rossz környéken lakom, és itt ilyeneke a nők, nem tudom. Persze, férfiak között is van rengeteg olyan, aki egyszerűen semmi őrültséget nem tudna kezdeni a pénzével, de valahogy az én baráti körömben az összes srác kreatív ezen a téren, és rengeteget beszélgetünk erről, hogy ki milyen hülyeségeket művelne ha gazdag lenne. Mivel nőbők nem ismertem ilyet élőben, kénytelen voltam neten rákérdezni.
Kérdező, nem kellene általánosítanod.
Én is szeretek utazni, de nem költeném az összes pénzemet utazásra akkor sem, ha végtelen pénzem lenne.
Például vennék egy második lakást, és berendezném könyvtárnak, de csak magam részére, aztán rajtam kívül max. azok látnák, akiket meghívok, még egy lakást madárházzá alakítanék ki.
De hát az ingatlant kihúztad a lehetőségek közül, szóval maradnak a kiszuperált járművek, amiket remekül át lehet alakítani. Végülis készítettek már repülőroncsból is hotelt. Akkor miért ne lehetne egy saját könyvtáram vasúti kocsiból, és madárházam mondjuk villamosroncsból, nem igaz? :-) Persze földterületet akkor is kellene vennem, hogy legyen hova szállíttatnom ezeket.
Mellesleg kipróbálnám az ejtőernyőzést is, de mivel könnyű vagyok az önálló ugráshoz, ezért maradna a tandemugrás. Az sem olcsó mulatság.
Ha végtelen pénzem lenne, akkor engedelmeddel azért egy racionálisabb dologra is költeném. Van egy mérnöki diplomám, de elmennék az állatorvosira és madarak gyógyítására szakosodnék. Kevesen értenek a madarak gyógyításához, pedig nekünk, embereknek is jó lenne, ha többet tudnánk ezekről a tollasokról, és még a legjobbak sem tudnak eleget, de ha nem kellene a pénz miatt aggódnom, akkor én belevágnék egy kutatásba.
Nem értem miért pontozzák le a válaszokat, tuti valami frusztrált k****g férfi, aki utálja az nőket.
Amúgy vennék magamnak egy nagyon jó asztal gépet, amin mindenféle játékkal tudnék játszani, Iphonet, óriás tvt, egy lovat, rengeteg márkás ruhát, jó cipőket stb. Dreamworld 😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!