A végtelen butaság és érzéketlenség lehet agyi probléma is? Egyszerűen már mással nem tudom magyarázni!
Szóval van egy személy a környezetemben, és annyira egyszerű ember, hogy az már fáj. Semmi bajom az egyszerű emberekkel, de ő.....Nemhogy a szarkazmust, a célzásokat nem érti, ha belemondom a képébe a dolgokat nyíltan, akkor sem érti meg. Egyszerűen nem érti, hogy miről van szó..Volt olyan, hogy megosztottam vele a gondolataimat (régen), a világlátásomat, és konkrétan olyan kikerekedett szemekkel nézett, hogy az nem igaz....Megszólalni sem tudott, a képéről leolvastam, hogy semmilyen összefüggést, semmit nem ért az egészből.. Ezzel alapvetően nincs is probléma, de amikor ő a kis szűk fantáziájával (ha van) elkezd vitatkozni, hogy márpedig ő jobban tudja, meg hogy ez így van, úgy van, pedig kuu urrrváára nincs úgy. Annyira egy nyomorék ember, egy gyenge jellem, és azt sem veszi észre, amikor mások egy beszélgetés során ezt sejtetik neki. Annyira buta, hogy az túlmegy a butaság fogalmán. És amikor velem harciaskodik, én legyszívesebben megütném (szégyellem, hogy ezt érzem), azért inkább elmegyek, otthagyom, mert annyira primitív, hogy semmit nem értene meg. Sírni tudnék, és jön és ő édesdeden elvan a szűk látókörével, és nekem magyaráz lehetetlen dolgokról...Tulajdonképpen a normális emberek egy pillantásból tudják, hogy mit gondolnak róla..
Egyszerűen már nem tudom mással magyarázni ezt a végtelen emberi butaságot, azt, hogy az érzelmi intelligencia konkrétan minuszban van, minthogy agyi zavarokkal van összefüggésben. Az ezekért az ingerekért felelős területekkel valami baj lehet, mást nem tudok... Az a baj, hogy egy hozzátartozómról van szó, és ezért saaaaaaaaajnos nem tehetem meg, hogy otthagyom a pi csába... Segítség!!!!!!!!
arra nem gondoltál, hogy őt meg talán az zavarja hogy érzelmekkel teli dolgokról dumálsz vele? ráadásul az nem beszűkült gondolkodás és butaság ha van egy érdeklődési köre, amiről mindent tud. és is ilyen vagyok, aspergeres.
autistából nagyon sokféle van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!