Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ember aki nem...

Van olyan ember aki nem szereti a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Nekem már nem az az igazi mint régen.

Gyerekkoromban imádtam mostmár unalmas.

2017. dec. 23. 22:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
28%

Tudom hogy, sokaknak jelentéssel bír a karácsony, a gyerekek miatt. A családosokra gondolok. Meg persze még mindig többségében van, az aki ünnepli/megtartja.

Sajnálom, ha valaki ezért felzaklatja magát, még mindig jobb ezt a hiperaktív karácsonyi készülődés, mint egy nukleáris világháború. Azt utáld majd.

2017. dec. 23. 23:13
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem. Gyerekkoromban elég cudar karácsonyaim voltak, és valahogy megmaradt bennem az, hogy nem különösebben érdekel vagy várom így felnőttként sem. A maradék családommal együtt vagyok, és csak az számít, hogy békesség legyen és egyetértés. Ajándékot, meglepetést évközben szoktunk egymásnak adni, csak spontán, amikor nem időre "kell" valamit venni.
2017. dec. 23. 23:16
 13/34 anonim ***** válasza:
70%
#11 Azt időd sem lesz utálni... :D Ugyanis meghal mindenki, mielőtt egyet mukkanhatna...
2017. dec. 23. 23:16
 14/34 TR75 ***** válasza:

[link]

:-D

2017. dec. 23. 23:23
 15/34 anonim ***** válasza:
A karácsony egy stresszes,túlreagált,agyonhajszolt ünnep. Gyűlölöm az évnek ezt a részét.
2017. dec. 23. 23:42
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

A fogyasztói társadalom ezt is tönkretette. Azt, hogy az emberek idegbetegek lesznek, letapossák egymást, hitelből vásárolnak baromságokat, azt utálom.

De ahogy mi csináljuk a családdal, azt szeretem. Senki nem vesz semmit, elmondjuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, eszünk, nevetünk, nézzük a tévét, és még többet eszünk. Aztán nyöszörgünk a túlevéstől, de ezen is nevetünk.

2017. dec. 24. 00:29
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj,hogy velem konkrétan megutáltatták azzal,hogy minden szart rám akarnak kényszeríteni,nem tisztelik az érzéseimet.

Ha nem lennénrk ilyen tuskók körülöttem,szeretném a kar.-t,de sajnos alig vagyok azokkal,akik megérdemlik a társaságomat.

2017. dec. 24. 00:34
 18/34 anonim ***** válasza:
Számomra közömbös. Picit túl erőltetett, annyira be van ez rögződve hogy ilyenkor mindenkinek ajándékot kell vásárolni, sütni főzni, stb...
2017. dec. 24. 00:45
 19/34 anonim ***** válasza:
Lehetne lazábban venni,akkor nem lenne ennyi baj vele.
2017. dec. 24. 00:47
 20/34 anonim ***** válasza:

Mert a gyereknek az egy varázs, jön a Jézuska meg blabla. A felnőttnek már persze, hogy nem ilyen.

A szeretet ünnepének nevezik, csak sokan nem fogják fel, hogy ez nem az ajándék mivoltáról meg áráról szól, meg tulajdonképpen nem is az ajándékozásról :D

Az igazi ajándék, hogy együtt a család. Van egy hangulat, ami máskor nem igazán jön elő. Mindenki happy, sürög-forog. Közös vacsora, jó beszélgetések. Ez a karácsony. Nem az, hogy apuci a legújabb Call of Duty-t tette a fa alá, mostmá de jó karácsony. Jövőre bezzeg csak rollert kapok, az nagyon rossz ünnep lesz... :D

2017. dec. 24. 01:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!