Van olyan ember aki nem szereti a karácsonyt?
Nekem már nem az az igazi mint régen.
Gyerekkoromban imádtam mostmár unalmas.
Tudom hogy, sokaknak jelentéssel bír a karácsony, a gyerekek miatt. A családosokra gondolok. Meg persze még mindig többségében van, az aki ünnepli/megtartja.
Sajnálom, ha valaki ezért felzaklatja magát, még mindig jobb ezt a hiperaktív karácsonyi készülődés, mint egy nukleáris világháború. Azt utáld majd.
A fogyasztói társadalom ezt is tönkretette. Azt, hogy az emberek idegbetegek lesznek, letapossák egymást, hitelből vásárolnak baromságokat, azt utálom.
De ahogy mi csináljuk a családdal, azt szeretem. Senki nem vesz semmit, elmondjuk egymásnak, hogy szeretjük egymást, eszünk, nevetünk, nézzük a tévét, és még többet eszünk. Aztán nyöszörgünk a túlevéstől, de ezen is nevetünk.
Az a baj,hogy velem konkrétan megutáltatták azzal,hogy minden szart rám akarnak kényszeríteni,nem tisztelik az érzéseimet.
Ha nem lennénrk ilyen tuskók körülöttem,szeretném a kar.-t,de sajnos alig vagyok azokkal,akik megérdemlik a társaságomat.
Mert a gyereknek az egy varázs, jön a Jézuska meg blabla. A felnőttnek már persze, hogy nem ilyen.
A szeretet ünnepének nevezik, csak sokan nem fogják fel, hogy ez nem az ajándék mivoltáról meg áráról szól, meg tulajdonképpen nem is az ajándékozásról :D
Az igazi ajándék, hogy együtt a család. Van egy hangulat, ami máskor nem igazán jön elő. Mindenki happy, sürög-forog. Közös vacsora, jó beszélgetések. Ez a karácsony. Nem az, hogy apuci a legújabb Call of Duty-t tette a fa alá, mostmá de jó karácsony. Jövőre bezzeg csak rollert kapok, az nagyon rossz ünnep lesz... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!