Szerintetek ebből mire lehet kovetkeztetni?
Nem ertem mit jelentenek ezek igy, regen nem ilyen volt. A pasi:
-kétértelmű utalasokat tesz
-neha utalasokat tesz "arra"
-kivetelezik velem
-viszont neha hangulatember es csúnyán beszol
-kedves,bókol
-a közösségi portalomon régi kepemet likolja,azaz megnézi az oldalam es többször is ilyenkor likolja régebbi kepem
-ha társaságban vagyunk velem másként viselkedik mint a többiekkel, személyesebb temakrol beszel
Valami érzelmei lehetnek irántad.
"-viszont neha hangulatember es csúnyán beszol "
Ez miatt. Amikor rosszabb kedve van, feldühíti mégjobban hogy nincs valami köztetek vagy ilyesmi, ez miatt szól be neked is.
"es többször is ilyenkor likolja régebbi kepem "
Erős utalás.
"Nem ertem mit jelentenek ezek igy, regen nem ilyen volt. "
Határozottan vannak valami érzelmei irántad, de még csak vonzódás, nem szerelem.
Köszi:)
Csak izé hát nem kene kedvelnie. En mindig azthittem h nem kedvel es szivatasbol szol be ilyesmiket
Valószínűleg érez valamit irantad.De ha beszólogat lehet ilyen a természete,jobb vele vigyázni,nehogy lábtörlőként viselkedjen veled ha összejönnétek.Sajnos nekem az a tapasztalatom az olyan emberekkel akik beszólogatnak, hogy sok jót nem lehet tőlük várni.Egeszseges önértékeléssel rendelkező ember nem szólogat be másoknak
Bocsi lehet tévedek és ez más eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!