Minna-san! Szerintetek ezt a levelet, hány éves ember írta? De komolyan! Szerintetek ebből hány ébesnek jön le a kora? 20f
Mai világban, mai szülői hozzáállással olyan 14-15 sztem is. Leginkább az alábbiakból:
- azért fiatalabb gyerek nem szokta anyuval közös gyorskajáldálását fizetni / nem úgy fogalmaz, hogy "én állom"
- vidékről Pestre sok szülő félti egyedül felengedni a gyerekét (néha gyk-n még 16-17 éveseket sem)... vagy fordítva. Pesten én is közlekedtem egyedül 13-14 évesen is, de félig-meddig ismeretlen városba engem sem engedtek le szívesen egyedül, max. vonattal úgy, hogy kikísértek, és a vidéki város állomásán is várt rám vki
- ha idősebb lenne a leányzó/fiú ilyen szóhasználattal meg azon való parával, hogy nehogy elhagyja az iratait, elég kínos lenne, szóval remélem, hogy nem 16+ :) (mondjuk a wc-re menés "gyakorlása" féletti para azért 8+ évesen is elég gáz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!